Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.
Mielinis kringelis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 300 gramų | miltai (SPELTA) | |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | sausų mielių | |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 125 mililitrai | pienas | |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| Įdarui: | ||
| 50 gramų | sviestas | |
| 4 valgomieji šaukštai | cinamonas | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.
3.
Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrinų pyragas
-
Obuolių pyragas su grietinės kremu
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Trupininis pyragas
-
Sotus pyragas su vištiena
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Nykštukų pyragaičiai
-
Sūrio desertas
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Slyvų pyragas
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Velykinis pyragas
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Vyniotinis su varške
Mielinis kringelis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai, SPELTA,
300 gramų -
Sausos mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pienas,
125 mililitrai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų -
Cinamonas,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.
Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
guoda
2017-05-01 09:31
labai skanus ir nesudetingas
-
Petras
2016-03-09 14:45
skanus ir labai grazus!! aciu uz recepta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
