300 gramų | miltai (SPELTA) | |
1.5 arbatinio šaukštelio | sausų mielių | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
1 žiupsnelis | druska | |
125 mililitrai | pienas | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
Įdarui: | ||
50 gramų | sviestas | |
4 valgomieji šaukštai | cinamonas | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su razinomis
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Pyragas su braškėmis
- Tinginių - tinginys
- Tortas "Velykų kiaušinis"
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Rusiškas morkų pyragas
- Vanilinis obuolių pyragas
- Bananų ir obuolienės pyragas
- Spurgos su įdaru
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Pyragas su varške
- Mėlynių pyragas
- Pyragas su gervuogių pertepimu
- Obuolių-rabarbarų pyragas
- Rabarbarų pyragas
- Keksas "C"
- Aguonų keksas
- Trupiniuotis su slyvomis
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
Mielinis kringelis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai, SPELTA,
300 gramų -
Sausos mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pienas,
125 mililitrai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų -
Cinamonas,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.
Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Komentarai (3)
-
guoda
2017-05-01 09:31
labai skanus ir nesudetingas
-
Petras
2016-03-09 14:45
skanus ir labai grazus!! aciu uz recepta