Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.
Mielinis kringelis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 300 gramų | miltai (SPELTA) | |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | sausų mielių | |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 125 mililitrai | pienas | |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| Įdarui: | ||
| 50 gramų | sviestas | |
| 4 valgomieji šaukštai | cinamonas | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.
3.
Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Krokodilas
-
Sūrio pyragas
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Svogūnų pyragas
-
Braškių pyragas
-
Pyragaitis
-
Varškės ir apelsinų pyragas
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Jogurtinis obuolių pyragas
-
Aguonų keksas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
Mielinis kringelis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai, SPELTA,
300 gramų -
Sausos mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pienas,
125 mililitrai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų -
Cinamonas,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.
Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
guoda
2017-05-01 09:31
labai skanus ir nesudetingas
-
Petras
2016-03-09 14:45
skanus ir labai grazus!! aciu uz recepta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
