Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.

Mielinis kringelis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | miltai (SPELTA) | |
1.5 arbatinio šaukštelio | sausų mielių | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
1 žiupsnelis | druska | |
125 mililitrai | pienas | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
Įdarui: | ||
50 gramų | sviestas | |
4 valgomieji šaukštai | cinamonas | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.
3.
Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Skanausias varškės pyragas
-
Kalakutienos pyragas
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Morkų pyragas
-
Šokoladinis keksas
-
Kriaušių pyragas
-
Apelsininis pyragas
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Velykų pyragas
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Citrininis pyragas
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Varškės pyragas
-
Šokoladinis bananinis keksas
Mielinis kringelis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai, SPELTA,
300 gramų -
Sausos mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pienas,
125 mililitrai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų -
Cinamonas,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.
Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
guoda
2017-05-01 09:31
labai skanus ir nesudetingas
-
Petras
2016-03-09 14:45
skanus ir labai grazus!! aciu uz recepta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...