Mielinis kringelis
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų miltai (SPELTA)
1.5 arbatinio šaukštelio sausų mielių
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 žiupsnelis druska
125 mililitrai pienas
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 vienetas kiaušiniai
Įdarui:
50 gramų sviestas
4 valgomieji šaukštai cinamonas
4 valgomieji šaukštai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.
2.
Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.
3.
Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Mielinis kringelis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
    Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
    Supilti aliejų.
    Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
    Uždengti ir leisti pakilti.

  2. Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.

  3. Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
    Šiuo įdarų aptepti tešlą.
    Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
    Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (3)


  • guoda 2017-05-01 09:31

    labai skanus ir nesudetingas


  • Petras 2016-03-09 14:45

    skanus ir labai grazus!! aciu uz recepta


Daugiau receptų