2 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | miltai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
190 gramų | margarinas |
10 gramų | mielės (sausos) |
250 mililitrų | pienas |
400 gramų | džemas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Gardusis slyvų pyragas
- Vyniotnis su aguonomis
- Kakavinis Napoleonas
- Margas keksas
- Kriaušių pyragas
- Karamelinis pyragas
- Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
- Pyragas su persikais
- Tuno pyragas su majonezu
- Kisieliaus keksas
- Biskvitas su antaniniais obuoliais
- Morkų pyrago gaminimas
- Tortas-vyniotinis
- Velykinė banda
- Spurgos su įdaru
- Trupiniuotis su slyvomis
- A la Brownie
- Meduolis
- Pynė su džemu
Pynė su džemu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
500 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Margarinas,
190 gramų -
Mielės, sausos,
10 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Džemas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pieną, margariną, cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Šiek tiek atvėsinus, įmušti kiaušinius. Išmaišyti. Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, supilti masę iš puodo ir viską gerai išmaišyti. Jei reikia, įdėti miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Paruoštą tešlą palikti 30 - 40 min., kad tešla pakiltų. Pakilusią tešlą iškočioti ilgom juostom,užtepti džemo,užspausti kraštus ir susukti.Patepti plaktu kiaušiniu,ir dar palikti apie 20 min,kad pakiltų.Kepti 170°C temp., kol gražiai paruduoja.
Komentarai (1)
-
Julija
2016-04-02 20:12
10 g. mieliu tikrai neuztenka, reikia bent 20 g.