Pynė su džemu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 500 gramų | miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 190 gramų | margarinas |
| 10 gramų | mielės (sausos) |
| 250 mililitrų | pienas |
| 400 gramų | džemas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pieną, margariną, cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Šiek tiek atvėsinus, įmušti kiaušinius. Išmaišyti. Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, supilti masę iš puodo ir viską gerai išmaišyti. Jei reikia, įdėti miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Paruoštą tešlą palikti 30 - 40 min., kad tešla pakiltų. Pakilusią tešlą iškočioti ilgom juostom,užtepti džemo,užspausti kraštus ir susukti.Patepti plaktu kiaušiniu,ir dar palikti apie 20 min,kad pakiltų.Kepti 170°C temp., kol gražiai paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braziliškas keksas
-
Mielinis kringelis
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Šimtalapis su varške
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Pyragas „paprastutis“
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Pyragas su persikais
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Rabarbarų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Varškės pyragas
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Keptas Tinginys
Pynė su džemu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
500 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Margarinas,
190 gramų -
Mielės, sausos,
10 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Džemas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pieną, margariną, cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Šiek tiek atvėsinus, įmušti kiaušinius. Išmaišyti. Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, supilti masę iš puodo ir viską gerai išmaišyti. Jei reikia, įdėti miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Paruoštą tešlą palikti 30 - 40 min., kad tešla pakiltų. Pakilusią tešlą iškočioti ilgom juostom,užtepti džemo,užspausti kraštus ir susukti.Patepti plaktu kiaušiniu,ir dar palikti apie 20 min,kad pakiltų.Kepti 170°C temp., kol gražiai paruduoja.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Julija
2016-04-02 20:12
10 g. mieliu tikrai neuztenka, reikia bent 20 g.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
