
Pynė su džemu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | miltai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
190 gramų | margarinas |
10 gramų | mielės (sausos) |
250 mililitrų | pienas |
400 gramų | džemas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pieną, margariną, cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Šiek tiek atvėsinus, įmušti kiaušinius. Išmaišyti. Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, supilti masę iš puodo ir viską gerai išmaišyti. Jei reikia, įdėti miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Paruoštą tešlą palikti 30 - 40 min., kad tešla pakiltų. Pakilusią tešlą iškočioti ilgom juostom,užtepti džemo,užspausti kraštus ir susukti.Patepti plaktu kiaušiniu,ir dar palikti apie 20 min,kad pakiltų.Kepti 170°C temp., kol gražiai paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudens pyragas su sūriu
-
Kalėdinė eglutė
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Paprastasis keksas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Vyniotnis su aguonomis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Aguonų vyniotinukai
-
Gaivus tortukas
-
Vaisinis pyragėlis
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Pynė su džemu
-
Skanus riešutų pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Saldus pyragas
-
Morkų pyrgas
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Bananų keksas
Pynė su džemu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
500 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Margarinas,
190 gramų -
Mielės, sausos,
10 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Džemas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pieną, margariną, cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Šiek tiek atvėsinus, įmušti kiaušinius. Išmaišyti. Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, supilti masę iš puodo ir viską gerai išmaišyti. Jei reikia, įdėti miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Paruoštą tešlą palikti 30 - 40 min., kad tešla pakiltų. Pakilusią tešlą iškočioti ilgom juostom,užtepti džemo,užspausti kraštus ir susukti.Patepti plaktu kiaušiniu,ir dar palikti apie 20 min,kad pakiltų.Kepti 170°C temp., kol gražiai paruduoja.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Julija
2016-04-02 20:12
10 g. mieliu tikrai neuztenka, reikia bent 20 g.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...