
Pyragas su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | bulvių (virtos) |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
0.5 litro | pienas |
50 gramų | mielės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulvių vyniotinis
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Vėdarai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Virtų bulvių blynai
Pyragas su bulvėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro -
Mielės,
50 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...