Pyragas su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | bulvių (virtos) |
| 1 kilogramas | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 0.5 litro | pienas |
| 50 gramų | mielės |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Kugelis
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulviškienė
-
Musak
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Bulvių kroketai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Skanu ir greita
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Keptos bulvės su grybais
-
Velykinis paršiukas
-
Cepelinai
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
Pyragas su bulvėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro -
Mielės,
50 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
