Pyragas su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | bulvių (virtos) |
| 1 kilogramas | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 0.5 litro | pienas |
| 50 gramų | mielės |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cepelinai su mėsa
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Bulviškienė
-
Bulvių kroketai
-
Bulvių kroketai
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių vėdarai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bulvių vyniotinis
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Troškinys čenachinėse
-
Žemaičių blynai
Pyragas su bulvėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro -
Mielės,
50 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
