
Pyragas su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | bulvių (virtos) |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
0.5 litro | pienas |
50 gramų | mielės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kroketai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Musak
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulviniai blynukai
-
Bulvių vėdarai
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Švediški bulviniai blynai
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Cepelinai su mėsa
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulvių kroketai
-
Dešros tarta
Pyragas su bulvėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro -
Mielės,
50 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...