Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Į varškę įmaišyti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, miltus, manų kruopas, kepimo miltelius, žiupsnelį druskos, aliejų ir vaisius.
Tešlą sukrėsti į kepimo formą ir kepti 40-45 minutes.
Danutės varškės pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
500 gramų | varškė |
100 gramų | vaisiai (džiovinti, įvairūs) |
10 gramų | vanilinis cukrus |
0.5 stiklinės | cukrus (1stiklinė 180 ml) |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kuršėnų vyniotnis
- Šokoladinis biskvitas
- Pyragas su agrastais ir vyšniom
- Varškės ir apelsinų pyragas
- Vyniotinis su obuoliene
- Pyragas su kukuliais
- Čigonų plokštainis
- Obuolių pyragas su riešutais
- Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
- Citrininis pyragas
- A la Brownie
- Citrininis varškės pyragas
- Biskvitinis, purus uogų pyragas
- Duona su pomidorais
- Svogūnų pyragas
- Kokosinis pyragas
- Varškės "Extazy"
- Svogūnų pyragas
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Šokoladinis kriaušių pyragas
Danutės varškės pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
50 gramų - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Varškė,
500 gramų -
Vaisiai, džiovinti, įvairūs,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
10 gramų -
Cukrus, 1stiklinė 180 ml,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Į varškę įmaišyti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, miltus, manų kruopas, kepimo miltelius, žiupsnelį druskos, aliejų ir vaisius.
Tešlą sukrėsti į kepimo formą ir kepti 40-45 minutes.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2013-09-30 15:47
kaip cia su tuo cukrumi?
-
(anonimas)
2012-01-11 16:37
danutes varskes pyragas(reikia puse st manu)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...