Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Į varškę įmaišyti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, miltus, manų kruopas, kepimo miltelius, žiupsnelį druskos, aliejų ir vaisius.
Tešlą sukrėsti į kepimo formą ir kepti 40-45 minutes.
Danutės varškės pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 50 gramų | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 500 gramų | varškė |
| 100 gramų | vaisiai (džiovinti, įvairūs) |
| 10 gramų | vanilinis cukrus |
| 0.5 stiklinės | cukrus (1stiklinė 180 ml) |
| 0.5 stiklinės | manų kruopos |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Meduolis su obuoliais
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Šokoladinis pyragas su moliūgais
-
Pyragas Velykoms
-
Margas keksas
-
Čigonų plokštainis
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
-
Astos obuolių pyragas
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Pyragas su vyšnių uogiene
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Pyragas su persikais
-
Karamelinis pyragas
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
Danutės varškės pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
50 gramų - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Varškė,
500 gramų -
Vaisiai, džiovinti, įvairūs,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
10 gramų -
Cukrus, 1stiklinė 180 ml,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Į varškę įmaišyti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, miltus, manų kruopas, kepimo miltelius, žiupsnelį druskos, aliejų ir vaisius.
Tešlą sukrėsti į kepimo formą ir kepti 40-45 minutes.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2013-09-30 15:47
kaip cia su tuo cukrumi?
-
(anonimas)
2012-01-11 16:37
danutes varskes pyragas(reikia puse st manu)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
