Dvisluoksnis obuolių pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek razinos
4 vienetai kiaušiniai
50 gramų grietinė
150 gramų varškė
150 gramų sviestas
150 gramų cukrus
270 gramų kvietiniai miltai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
70 gramų kakava
šiek tiek obuoliai (dubenėlis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviesiai tešlai: 150g miltų, 50g cukraus, 50g sviesto, 150g varškės, 2 kiaušiniai, 50g grietinės, razinų, jei mėgstate, a.š. kepimo miltelių. a.š. vanilinio cukraus.

Kakavinei tešlai: 120g miltų, 2 maži kiaušiniai, 100g sviesto, 100g cukraus, 70g ar kiek daugiau kakavos, a.š. kepimo miltelių, a.š. vanil. cukraus, dubenėlis smulkiai pjaustytų obuolių.

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pats: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti.
Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškloti kepimo formos dugną.
Į kakavinę tešlą įberti kakavos ir gerai išmaišyti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išmaišius tešlą iki vienalytės masės, suberti pjaustytus obuolius. Tamsią kakavinę tešlą sukrėsti ant šviesios.
Pyragą dėti į įkaitusią orkaitę ir kepti apie 180 laipsnių temperatūroje 45 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Komentarai: 23
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šviesiai tešlai: 150g miltų, 50g cukraus, 50g sviesto, 150g varškės, 2 kiaušiniai, 50g grietinės, razinų, jei mėgstate, a.š. kepimo miltelių. a.š. vanilinio cukraus.

Kakavinei tešlai: 120g miltų, 2 maži kiaušiniai, 100g sviesto, 100g cukraus, 70g ar kiek daugiau kakavos, a.š. kepimo miltelių, a.š. vanil. cukraus, dubenėlis smulkiai pjaustytų obuolių.

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pats: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti.
Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškloti kepimo formos dugną.
Į kakavinę tešlą įberti kakavos ir gerai išmaišyti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išmaišius tešlą iki vienalytės masės, suberti pjaustytus obuolius. Tamsią kakavinę tešlą sukrėsti ant šviesios.
Pyragą dėti į įkaitusią orkaitę ir kepti apie 180 laipsnių temperatūroje 45 min.

Reklama:

Komentarai (23)


  • Diana 2011-05-15 16:12

    Pyragas skanus, bet kazkodel man nelabai pavyko, is isores labai graziai apkepe o viduj lyg zele ne iki galo sustingusi... kepiau ilgiau nei valanda, kodel nesigavo normaliai? :-(


  • Kristina 2011-01-28 14:13

    Labai skanus pyragas, mano seimai patiko :)
    Tik as dedu maziau kakavos, kad nebutu per kartu.


  • (anonimas) 2011-01-18 16:20

    kakavine tesla turi gautis tokia tirsta? :-)


  • AUSRA 2010-09-02 17:38

    o man nesigavo sitas pyragas :( nors visada visada pyragai gaunasi puikus :-p


  • Miglė 2010-08-30 11:00

    varškė čia būtina ? :-(


  • Laura 2010-04-10 12:31

    buvau praradusi vilti internete rasti tikrai gero pyrago recepta, taciau man pagaliau pavykojavascript:void(null); tik as kepiau ne su obuoliais, o su bananaisjavascript:void(null); super pyragelisjavascript:void(null);


  • Laima 2010-04-08 13:20

    Ačiū Ramuniai už tikrai labai, labai :super: skanų pyrago receptą. :super2: :-)


  • Renalda 2010-03-12 12:23

    Be proto skanus pyragas. Pati suvalgiau puse is karto. :super2:
    Siaip man labiau patinka ji valgyti dar silta, bet cia skonio reikalas. Labai labai skanus. :mmm: Dekui uz si nuostabu recepta. :-*


  • vyllma 2010-02-15 18:02

    Pasaka,o ne pyragas!Pabandykit! :super:


  • Asta 2009-10-21 12:24

    Tikras skanumelis! Super! :super: Pyraga "sunaikino" per vakara :jee:


Daugiau receptų