
Šokoladinis pyragas "Širdelė"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | šokoladas |
200 gramų | sviestas |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ištirpinti sviestą ir vieną šokoladą.
2.
Į lydinį įpilto pusę kiekio grietinėlės.
3.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į lydinį.
4.
Į gautą masę supilti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
5.
Kepti 180 °C temperatūroje ~1val.
6.
Kol kepa, išlydyti likusį šokoladą su likusia grietinėle.
7.
Ant iškepusio pyrago užpilti atvėsusį šokoladinį glaistą. Nuotraukoje pavaizduotu atveju papildomai buvo ištirpinta šiek tiek baltojo šokolado ir užpilta ant viršaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Kopūstų tortas
-
La Chocolate Brownie II
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Vaflinis pyragas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Rausvas tortas
-
Trupiniuotis
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
Šokoladinis pyragas "Širdelė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šokoladas,
2 vienetai -
Sviestas,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinti sviestą ir vieną šokoladą.
Į lydinį įpilto pusę kiekio grietinėlės.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į lydinį.
Į gautą masę supilti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
Kepti 180 °C temperatūroje ~1val.
Kol kepa, išlydyti likusį šokoladą su likusia grietinėle.
Ant iškepusio pyrago užpilti atvėsusį šokoladinį glaistą. Nuotraukoje pavaizduotu atveju papildomai buvo ištirpinta šiek tiek baltojo šokolado ir užpilta ant viršaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...