Kiaušinius išplakite su cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Į tešlą supilkite ištirpintą šokoladą, brendį ir miltus.
Tešlą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Moliūgo minkštimą supjaustykite kubeliais.
Įmaišykite į tešlą moliūgus.
Tešlą supilkite į kepimo skardą. Kepkite 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.

Šokoladinis pyragas su moliūgais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | brendis |
75 gramai | cukrus |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | juodojo šokolado |
200 gramų | moliūgai |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mano pyragas
-
Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Kokosinis pyragas
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Trijų skonių pynė
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Aguoninis biskvitas
-
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
-
Bananų pyragas
-
Keksas su razinomis
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Norvegiška tuno pynė
-
Šokoladinis tortas
-
Sūrio pyragas
Šokoladinis pyragas su moliūgais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brendis,
50 mililitrų -
Cukrus,
75 gramai -
Sviestas,
100 gramų -
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Moliūgai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Į tešlą supilkite ištirpintą šokoladą, brendį ir miltus.
Tešlą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Moliūgo minkštimą supjaustykite kubeliais.
Įmaišykite į tešlą moliūgus.
Tešlą supilkite į kepimo skardą. Kepkite 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...