Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
Pikantiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 150 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
| 300 mililitrų | acto |
| 3 vienetai | apelsinų |
| 3 vienetai | citrinos |
| 100 gramų | razinos |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios (sėklos) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas su avokadu
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Pikantiškas padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Avokado padažas
-
Padažas "Čili"
-
Moliūgų kečupas
-
Riešutų padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Baravykų padažas
-
Grietinės padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Olandiškas padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Avokadų padažas su citrina
-
Sojų padažo dažinys
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Viskio karamelė
Pikantiškas padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vynas, baltas, sausas,
150 mililitrų -
Actas,
300 mililitrų -
Apelsinai,
3 vienetai -
Citrinos,
3 vienetai -
Razinos,
100 gramų -
Garstyčios, sėklos,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
