Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
Pikantiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 150 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
| 300 mililitrų | acto |
| 3 vienetai | apelsinų |
| 3 vienetai | citrinos |
| 100 gramų | razinos |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios (sėklos) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Žuvies padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Pomidorų padažas
-
Užtepėlė
-
Sojų padažo dažinys
-
Žuvies padažas su krienais
-
Česnako padažas
-
Guacamole
-
Avokadų padažas su citrina
-
Žaliasis padažas
-
Riešutų padažas
-
Imbiero sirupas
-
Salotų padažas
-
Grybų padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Aštrus padažas
Pikantiškas padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vynas, baltas, sausas,
150 mililitrų -
Actas,
300 mililitrų -
Apelsinai,
3 vienetai -
Citrinos,
3 vienetai -
Razinos,
100 gramų -
Garstyčios, sėklos,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
