
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
0.5 vieneto | marinuoti agurkai |
2 skiltelės | česnakas (ir žolelių mišinys padažams) |
100 mililitrų | majonezas (su krapais) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | česnakas (ir žolelių mišinys padažams) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Agurką supjaustom griežinėliais, česnako skilteles nulupame. Tada visus produktus sudedame į indą ir sutriname blenderiu. Tinka salotoms ir mėsos patiekalams skaninti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Marinatas vištienai
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Avokado padažas
-
Sojų paštetas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Šviežių grybų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Kavos padažas
-
Mango padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Pomidorų padažas
-
Krienų padažas
-
Pomidorų čatni
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Marinuoti agurkai,
0.5 vieneto -
Česnakas, ir žolelių mišinys padažams,
2 skiltelės -
Majonezas, su krapais,
100 mililitrų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Česnakas, ir žolelių mišinys padažams
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką supjaustom griežinėliais, česnako skilteles nulupame. Tada visus produktus sudedame į indą ir sutriname blenderiu. Tinka salotoms ir mėsos patiekalams skaninti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...