Nulupkite apelsinų žieveles. Užpilkite žieveles su vandeniu ir sultimis.
Sudėkite česnako skilteles, lauro lapelius, pipirus, druską, cukrų ir rozmarino šakeles.
Kai užvirs pavirkite 1-2 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Kai marinatas atvės, užpilkite vištieną ir palikite marinuotis 1 parai.

Marinatas vištienai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 vienetai | apelsinų |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | rozmarinas |
3 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų padažas picai
-
Agurkų padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Žaliasis padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Česnakinis pesto padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Brokolių padažas
-
Marinatas vištienai
-
Krienų-majonezo padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Krienų užpilas
-
Tikra Guacamole
-
Guacamole
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Kelmučių - marinatas
-
Varškės padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Jogurtinis padažas
-
Olandiškas padažas
Marinatas vištienai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė - Rozmarinas
-
Cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite apelsinų žieveles. Užpilkite žieveles su vandeniu ir sultimis.
Sudėkite česnako skilteles, lauro lapelius, pipirus, druską, cukrų ir rozmarino šakeles.
Kai užvirs pavirkite 1-2 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Kai marinatas atvės, užpilkite vištieną ir palikite marinuotis 1 parai.
Reklama:
Komentarai (3)
-
rasa
2012-01-12 20:38
Super! Jau kelinti metai va taip gaminu. Visiems laaabai patinka... Tik vandens nepilu ir apelsinu ,mano nuoziura, nereikia.:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...