Nulupkite apelsinų žieveles. Užpilkite žieveles su vandeniu ir sultimis.
Sudėkite česnako skilteles, lauro lapelius, pipirus, druską, cukrų ir rozmarino šakeles.
Kai užvirs pavirkite 1-2 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Kai marinatas atvės, užpilkite vištieną ir palikite marinuotis 1 parai.
Marinatas vištienai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 vienetai | apelsinų |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | rozmarinas |
3 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaliasis padažas
- Krienų padažas prie mėsos
- Agurkų padažas
- Brokolių padažas
- Jogurto padažas
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Raudonasis padažas
- Kavos padažas
- Šviežių grybų padažas
- Sūrio padažas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Čilietiškas padažas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Pievagrybių padažas
- Padažas prie kugelio
- Džiūvėsėlių padažas
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
- Baravykų padažas
Marinatas vištienai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė - Rozmarinas
-
Cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite apelsinų žieveles. Užpilkite žieveles su vandeniu ir sultimis.
Sudėkite česnako skilteles, lauro lapelius, pipirus, druską, cukrų ir rozmarino šakeles.
Kai užvirs pavirkite 1-2 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Kai marinatas atvės, užpilkite vištieną ir palikite marinuotis 1 parai.
Reklama:
Komentarai (3)
-
rasa
2012-01-12 20:38
Super! Jau kelinti metai va taip gaminu. Visiems laaabai patinka... Tik vandens nepilu ir apelsinu ,mano nuoziura, nereikia.:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...