Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Kol karšta, tinka, kaip pagrindinis patiekalas, kai atvėsta - kaip užkandis. Kol karšta, tinka, kaip pagrindinis patiekalas, kai atvėsta - kaip užkandis. Milda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai kiaulienos mentė (be kaulų)
8 vienetai bulvių
350 gramų žiediniai kopūstai
0.5 vieneto morkos
1 saujelė druska
1 saujelė provanso žolelės
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulienos mentė be kaulų kelias minutes apverdama vandenyje, kad nuvirtų visi nešvarumai. Tada mėsa nuplaunama. Pabarstoma druska, pipirais, Provanso žolelėmis. Mėsa dedama į stiklinį kepimo indą. Įpilama šiek tiek vandens.
2.
Iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 50-60 minučių – priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio. Stebėti, kad neišgaruotų vanduo ir mėsa neprikeptų prie indo dugno. Kepti uždengus folija.
3.
Per tą laiką išsivirti bulves, žiedinius kopūstus, morkas. Viska sutrinti iki košelės konsistencijos, prieš tai įbėrus druskos, jeigu buvo virta nesūdytame vandenyje.
4.
Mėsa supjaustoma juostelėmis ir patiekiama su koše. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Kol karšta, tinka, kaip pagrindinis patiekalas, kai atvėsta - kaip užkandis. Milda
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulienos mentė be kaulų kelias minutes apverdama vandenyje, kad nuvirtų visi nešvarumai. Tada mėsa nuplaunama. Pabarstoma druska, pipirais, Provanso žolelėmis. Mėsa dedama į stiklinį kepimo indą. Įpilama šiek tiek vandens.

  2. Iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 50-60 minučių – priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio. Stebėti, kad neišgaruotų vanduo ir mėsa neprikeptų prie indo dugno. Kepti uždengus folija.

  3. Per tą laiką išsivirti bulves, žiedinius kopūstus, morkas. Viska sutrinti iki košelės konsistencijos, prieš tai įbėrus druskos, jeigu buvo virta nesūdytame vandenyje.

  4. Mėsa supjaustoma juostelėmis ir patiekiama su koše. Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų