![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai | kiaulienos mentė (be kaulų) |
8 vienetai | bulvių |
350 gramų | žiediniai kopūstai |
0.5 vieneto | morkos |
1 saujelė | druska |
1 saujelė | provanso žolelės |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulienos mentė be kaulų kelias minutes apverdama vandenyje, kad nuvirtų visi nešvarumai. Tada mėsa nuplaunama. Pabarstoma druska, pipirais, Provanso žolelėmis. Mėsa dedama į stiklinį kepimo indą. Įpilama šiek tiek vandens.
2.
Iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 50-60 minučių – priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio. Stebėti, kad neišgaruotų vanduo ir mėsa neprikeptų prie indo dugno. Kepti uždengus folija.
3.
Per tą laiką išsivirti bulves, žiedinius kopūstus, morkas. Viska sutrinti iki košelės konsistencijos, prieš tai įbėrus druskos, jeigu buvo virta nesūdytame vandenyje.
4.
Mėsa supjaustoma juostelėmis ir patiekiama su koše. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai alaus marinate
-
Kiaulienos šašlykai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Jautienos šašlykas
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Keptas jautienos kumpis
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Pietūs moliniame inde
-
Virta šerniena
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Stirnienos kumpis
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaulienos mentė, be kaulų,
2 kilogramai -
Bulvės,
8 vienetai -
Žiediniai kopūstai,
350 gramų -
Morkos,
0.5 vieneto -
Druska,
1 saujelė -
Provanso žolelės,
1 saujelė -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Kiaulienos mentė be kaulų kelias minutes apverdama vandenyje, kad nuvirtų visi nešvarumai. Tada mėsa nuplaunama. Pabarstoma druska, pipirais, Provanso žolelėmis. Mėsa dedama į stiklinį kepimo indą. Įpilama šiek tiek vandens.
Iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 50-60 minučių – priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio. Stebėti, kad neišgaruotų vanduo ir mėsa neprikeptų prie indo dugno. Kepti uždengus folija.
Per tą laiką išsivirti bulves, žiedinius kopūstus, morkas. Viska sutrinti iki košelės konsistencijos, prieš tai įbėrus druskos, jeigu buvo virta nesūdytame vandenyje.
Mėsa supjaustoma juostelėmis ir patiekiama su koše. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...