
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mėsa (malta, maišyta) |
1 arbatinis šaukštelis | akmens druskos (malunėlyje) |
1 pundelis | mėta (šviežios) |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos |
1 pakelis | mocarela sūris (rutuliukai (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais) |
100 mililitrų | sultinys (vištienos) |
500 gramų | pomidorai (trinti) |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis |
1 skiltelė | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas.
2.
Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C temperatūros.
3.
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spanguolinis šašlykas
-
Mūsų šašlikas
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Mėsos paplotėlis
-
Maltinukai su sūriu
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Malta mėsa tešloje
-
Jautienos kepsnys
-
Sibiro koldūnai
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Virtiniai su mėsa
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Jautienos kotletai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Tradiciniai šašlykai
-
Kapota keri mėsa
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta, maišyta,
500 gramų -
Akmens druska, malunėlyje,
1 arbatinis šaukštelis -
Mėta, šviežios,
1 pundelis -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Mocarela sūris, rutuliukai (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais,
1 pakelis -
Sultinys, vištienos,
100 mililitrų -
Pomidorai, trinti,
500 gramų -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, smulkinti,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas.
Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C temperatūros.
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Vytofilas
2014-05-12 14:25
lebai skany mesą
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...