
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 stiklinė | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
5 stiklinės | sultinys (Paukštienos) |
400 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | poras |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Trinta brokolių sriuba
-
Trinta runkelių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Sriuba "Dieta"
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Brokolių sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sultinys, Paukštienos,
5 stiklinės -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Poras,
30 gramų - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...