Trinta bulvių sriuba
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų bulvių
2 vienetai morkos
2 vienetai svogūnai
1 litras sultinys
šiek tiek pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek pienas
šiek tiek sūris (pabarstymui)
šiek tiek batonas (kubeliai)
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulvės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais, sudedamos į verdantį sultinį ir verdamos apie 7 min.
2.
Morkos ir svogūnai nuvalomi, morkos sutarkuojamos, svogūnai supjaustomi bei pakepinami aliejuje.
3.
Morkas ir svogūnus dedame į puodą kartu su bulvėmis ir verdame, kol daržovės pilnai išverda.
4.
Tuomet daržovės sutrinamos smulkintuvu, įdedama pipirų ir druskos. Įpilamas pienas ir užvirinama.
5.
Sriuba pilama į lėkštes, puošiama tarkuotu sūriu ir batono kubeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Trinta bulvių sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Bulvės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais, sudedamos į verdantį sultinį ir verdamos apie 7 min.

  2. Morkos ir svogūnai nuvalomi, morkos sutarkuojamos, svogūnai supjaustomi bei pakepinami aliejuje.

  3. Morkas ir svogūnus dedame į puodą kartu su bulvėmis ir verdame, kol daržovės pilnai išverda.

  4. Tuomet daržovės sutrinamos smulkintuvu, įdedama pipirų ir druskos. Įpilamas pienas ir užvirinama.

  5. Sriuba pilama į lėkštes, puošiama tarkuotu sūriu ir batono kubeliais.

Receptą atsiuntė Dovilė
Reklama:

Komentarai (1)


  • Šefo komplimentai 2016-02-06 14:57

    kiek pieno pilti?


Daugiau receptų