Kreminė salierų sriuba
AUTORIUS:
Liucija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Salieras sriubai suteikia ypatingai gerą skonį ir aromatą. Be to, salieras yra nepaprastai naudinga daržovė metantiems svorį ir besirūpinantiems savo figūra, tad ši sriuba Salieras sriubai suteikia ypatingai gerą skonį ir aromatą. Be to, salieras yra nepaprastai naudinga daržovė metantiems svorį ir besirūpinantiems savo figūra, tad ši sriuba turi išvien tik daug didelių pliusų! Jei norite, kad sriuboje būtų šiek tiek daržovių gabaliukų, tuomet sutrinkite tik pusę arba 2/3 sriubos, o likusią dalį sumaišykite su trinta sriuba. Taip pat, jei esate vegetarai ar nemėgstate keptos šoninės, ji sriuboje nėra būtina, tiesiog prideda papildomo skonio. Sriubos tirštumą/skystumą galite reguliuoti pagal vandens, pieno ar grietinėlės kiekį sriuboje, priklausomai ką labiau mėgstate. Receptas iš mano blogo: ww.lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų salierai (stiebų)
2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnai (vidutinio dydžio)
50 gramų šaltai rūkytos šoninės
2 skiltelės česnakas (didelių)
0.5 arbatinio šaukštelio džiovintų petražolių
2 žiupsneliai baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Svogūną nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus, sudedame susmulkintą svogūną ir kepiname ~5 min.
2.
Česnaką nulupame, susmulkiname, pakepiname ~2 min kartu su svogūnu.
3.
Bulves nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais, salierų stiebus supjaustome nedideliais gabalėliais. Bulves ir salierą sudedame į keptuvę su svogūnu ir česnaku, pakepiname ant vidutinės ugnies ~10 min.
4.
Puode užverdame 750 ml vandens, sudedame apkepintas daržoves, verdame ant vidutinės ugnies ~15 min, kol bulvės suminkštėja. Pagardiname prieskoniais ir druska pagal skonį. Sriubą sutriname blenderiu, jei norite skystesnės sriubos, įpilkite daugiau virinto vandens.
5.
Šoninę labai smulkiai supjaustome, pakepiname keptuvėje, kol gabaliukai apskrus, po to išimame iš keptuvės. Sriubą supilame į dubenėlius ir apibarstome šonine, skanaus! Papildomai galite naudoti 0,5 vištienos sultinio kubelio arba vandenį pakeisti tikru vištienos sultiniu. Sriuba labai skani ir netrinta, tik siūlyčiau pagardinti grietine arba pienu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kreminė salierų sriuba

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Salieras sriubai suteikia ypatingai gerą skonį ir aromatą. Be to, salieras yra nepaprastai naudinga daržovė metantiems svorį ir besirūpinantiems savo figūra, tad ši sriuba ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Svogūną nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus, sudedame susmulkintą svogūną ir kepiname ~5 min.

  2. Česnaką nulupame, susmulkiname, pakepiname ~2 min kartu su svogūnu.

  3. Bulves nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais, salierų stiebus supjaustome nedideliais gabalėliais. Bulves ir salierą sudedame į keptuvę su svogūnu ir česnaku, pakepiname ant vidutinės ugnies ~10 min.

  4. Puode užverdame 750 ml vandens, sudedame apkepintas daržoves, verdame ant vidutinės ugnies ~15 min, kol bulvės suminkštėja. Pagardiname prieskoniais ir druska pagal skonį. Sriubą sutriname blenderiu, jei norite skystesnės sriubos, įpilkite daugiau virinto vandens.

  5. Šoninę labai smulkiai supjaustome, pakepiname keptuvėje, kol gabaliukai apskrus, po to išimame iš keptuvės. Sriubą supilame į dubenėlius ir apibarstome šonine, skanaus! Papildomai galite naudoti 0,5 vištienos sultinio kubelio arba vandenį pakeisti tikru vištienos sultiniu. Sriuba labai skani ir netrinta, tik siūlyčiau pagardinti grietine arba pienu.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų