700 gramų | moliūgai |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
150 gramų | pievagrybiai |
150 gramų | sūris |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 litrai | sultinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokadų sriuba su imbieru
- Trinta bulvienė
- Trinta bulvienė
- Bulvių ir porų sriuba
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
- Sriuba ''Greitukė''
- Kreminė bulvių sriubytė
- Brokolių trinta sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Trinta sriuba su salierais
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Brokolių sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Cukinijų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Porų trinta sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Pieniška brokolių sriuba
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
700 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Sūris,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Pipirai, juodi
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgą, bulves ir vieną griežinėliais pjaustytą morką sudėti į sultinį ir pavirti 20 min.
Kitą morką sutarkuoti burokine tarka ir šiek tiek apkepinti aliejuje.
Po to dėti smulkiai pjaustytą česnaką, dar šiek tiek pakepinti.
Ten pat keliauja kubeliais pjaustytas svogūnas ir jį reikia dar šiek tiek pakepinti. Ten pat sudėti ir pjaustytus pievagrybius.
Dar šiek tiek pakepinti vis pamaišant. Pasūdyti, papipiriuoti. Viską suversti į sriubą. Pavirti 5 min.
Sriubą pertrinti (blenderiu, mikseriu, kombainu). Suberti tarkuotą sūrį, supilti grietinėlę, susmulkintas petražoles ir dar pakaitinti iki užvirimo. Įdėti šiek tiek prieskoni prieš pateikiant.