
Rugpjūčio skonis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | moliūgai | |
5 vienetai | bulvių | |
4 vienetai | paprika | |
2 vienetai | svogūnai | |
2 vienetai | poras | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Patiekiant: | ||
10 riekių | batonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
2.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
3.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
4.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
5.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
6.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
7.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Prancūziška žirnienė
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Moliūgo kisielius
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Gaspačas
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
Rugpjūčio skonis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Moliūgai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Poras,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Batonas,
10 riekių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Niam niam
2016-08-26 22:48
Gardu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...