Rugpjūčio skonis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | moliūgai | |
5 vienetai | bulvių | |
4 vienetai | paprika | |
2 vienetai | svogūnai | |
2 vienetai | poras | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Patiekiant: | ||
10 riekių | batonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
2.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
3.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
4.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
5.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
6.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
7.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Pieniška moliūgų sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Paprikų sriuba
- Trinta burokelių sriuba
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Trinta bulvienė
- Sriuba (Sopa criolla)
- Trinta brokolių ir žirnių sriuba
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Cukinijų sriuba su kariu
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Šalta ispaniška sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Trinta brokolių sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
Rugpjūčio skonis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Moliūgai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Poras,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Batonas,
10 riekių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Niam niam
2016-08-26 22:48
Gardu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...