Rugpjūčio skonis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | moliūgai | |
5 vienetai | bulvių | |
4 vienetai | paprika | |
2 vienetai | svogūnai | |
2 vienetai | poras | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Patiekiant: | ||
10 riekių | batonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
2.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
3.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
4.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
5.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
6.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
7.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniška moliūgų sriuba
- Šviežių žirnių sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Cukinijų sriuba su kariu
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Trinta burokelių sriuba
- Rūgštynių kremas
- Moliūgo kisielius
- Svogūnų trinta sriuba
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
- Mėlynių sriuba
- Saldi agrastų sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Prancūziška bulvių sriuba
Rugpjūčio skonis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Moliūgai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Poras,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Batonas,
10 riekių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Niam niam
2016-08-26 22:48
Gardu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...