Rugpjūčio skonis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | moliūgai | |
| 5 vienetai | bulvių | |
| 4 vienetai | paprika | |
| 2 vienetai | svogūnai | |
| 2 vienetai | poras | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 1 žiupsnelis | pipirai | |
| Patiekiant: | ||
| 10 riekių | batonas | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
2.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
3.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
4.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
5.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
6.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
7.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Burokėlių sriuba
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Svogūnų sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
Rugpjūčio skonis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Moliūgai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Poras,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Batonas,
10 riekių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Niam niam
2016-08-26 22:48
Gardu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
