Supjaustytos daržovės — morkos, brokoliai, bulvės — verdamos nedideliame vandens kiekyje (150 ml), paskui suberiami žirneliai. Kai daržovės suminkštėja, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu.
Skanaus :-)

Pieniška brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
6 stiklinės | pienas |
250 gramų | brokoliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | bulvių |
100 gramų | žirniai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Cukinijų sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Gaspačas
-
Prancūziška žirnienė
-
Trinta bulvių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
Pieniška brokolių sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
6 stiklinės -
Brokoliai,
250 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos daržovės — morkos, brokoliai, bulvės — verdamos nedideliame vandens kiekyje (150 ml), paskui suberiami žirneliai. Kai daržovės suminkštėja, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu.
Skanaus :-)
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...