Porus supjaustyti griežinėliais, nuskustas bulves pjaustyti kubeliais, ridikėlius, agurkus susmulkinti ir virtą vištieną supjaustyti šiaudeliais.
Dideliame puode išlydikite sviestą. Sudėkite porus ir kepinkite 5 minutes. Sudėkite bulves, supilkite sultinį. Užvirus virkite ant mažos ugnies apie 15 min.
Įpilkite grietinėlės, pieno, druskos pipirų. Palikite kiek atvėsti.
Atvėsusią sriubą sutrinkite trintuvu.
Patiekti šaltą. Galite pagardinti moliųgų sėklomis ar riešutais, papuošti prieskoninėmis žolelėmis.

Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras | daržovių sultinio |
3 | poras |
300 mililitrų | pienas |
150 | grietinėlės |
4 | putojančio vyno |
šiek tiek | agurkų |
šiek tiek | ridikėliai |
1 | vištienos krūtinėlės |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Vyšnių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Arbūzinė sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Vengriška šalta sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Daržovių sultinys,
1 litras -
Poras,
3 -
Pienas,
300 mililitrų -
Grietinėlė,
150 -
Putojantis vynas,
4 - Agurkai
- Ridikėliai
-
Vištienos krūtinėlė,
1 - Sviestas
- Dižono garstyčios
Gaminimo eiga:
Porus supjaustyti griežinėliais, nuskustas bulves pjaustyti kubeliais, ridikėlius, agurkus susmulkinti ir virtą vištieną supjaustyti šiaudeliais.
Dideliame puode išlydikite sviestą. Sudėkite porus ir kepinkite 5 minutes. Sudėkite bulves, supilkite sultinį. Užvirus virkite ant mažos ugnies apie 15 min.
Įpilkite grietinėlės, pieno, druskos pipirų. Palikite kiek atvėsti.
Atvėsusią sriubą sutrinkite trintuvu.
Patiekti šaltą. Galite pagardinti moliųgų sėklomis ar riešutais, papuošti prieskoninėmis žolelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...