
Trinta runkelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | runkeliai (lapai) |
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
150 gramų | rūgštynės |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Supjaustytos morkos, bulvės, runkelių lapai išverdami dalyje sultinio. Baigiant virti suberiamos supjaustytos rūgštynės. Išvirusios daržovės visos išgriebiamos, ištrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į sultinį. Kitoje sultinio dalyje išverdami supjaustyti runkelių lapkočiai ir sudedami į trintą sriubą. Ji užbalinama grietine ir su druska išsuktu kiaušiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Alaus sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Cukinijų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Petražolių sriuba
Trinta runkelių sriuba
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Runkeliai, lapai,
400 gramų -
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Rūgštynės,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos morkos, bulvės, runkelių lapai išverdami dalyje sultinio. Baigiant virti suberiamos supjaustytos rūgštynės. Išvirusios daržovės visos išgriebiamos, ištrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į sultinį. Kitoje sultinio dalyje išverdami supjaustyti runkelių lapkočiai ir sudedami į trintą sriubą. Ji užbalinama grietine ir su druska išsuktu kiaušiniu.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...