Trinta runkelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | runkeliai (lapai) |
| 6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 150 gramų | rūgštynės |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 vienetai | bulvių |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Supjaustytos morkos, bulvės, runkelių lapai išverdami dalyje sultinio. Baigiant virti suberiamos supjaustytos rūgštynės. Išvirusios daržovės visos išgriebiamos, ištrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į sultinį. Kitoje sultinio dalyje išverdami supjaustyti runkelių lapkočiai ir sudedami į trintą sriubą. Ji užbalinama grietine ir su druska išsuktu kiaušiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Trinta sriuba su salierais
-
Trinta bulvienė
-
Moliūgo kisielius
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Trinta bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Trinta runkelių sriuba
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Runkeliai, lapai,
400 gramų -
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Rūgštynės,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos morkos, bulvės, runkelių lapai išverdami dalyje sultinio. Baigiant virti suberiamos supjaustytos rūgštynės. Išvirusios daržovės visos išgriebiamos, ištrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į sultinį. Kitoje sultinio dalyje išverdami supjaustyti runkelių lapkočiai ir sudedami į trintą sriubą. Ji užbalinama grietine ir su druska išsuktu kiaušiniu.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
