Trinta runkelių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų runkeliai (lapai)
6 stiklinės sultinys (mėsos)
150 gramų rūgštynės
1 vienetas morkos
2 vienetai bulvių
2 valgomieji šaukštai grietinė
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Supjaustytos morkos, bulvės, runkelių lapai išverdami dalyje sultinio. Baigiant virti suberiamos supjaustytos rūgštynės. Išvirusios daržovės visos išgriebiamos, ištrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į sultinį. Kitoje sultinio dalyje išverdami supjaustyti runkelių lapkočiai ir sudedami į trintą sriubą. Ji užbalinama grietine ir su druska išsuktu kiaušiniu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Trinta runkelių sriuba

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustytos morkos, bulvės, runkelių lapai išverdami dalyje sultinio. Baigiant virti suberiamos supjaustytos rūgštynės. Išvirusios daržovės visos išgriebiamos, ištrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į sultinį. Kitoje sultinio dalyje išverdami supjaustyti runkelių lapkočiai ir sudedami į trintą sriubą. Ji užbalinama grietine ir su druska išsuktu kiaušiniu.

Reklama:

Komentarai (9)


Daugiau receptų