Grybų apkepas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | bulvių |
| 500 gramų | grybai |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 500 gramų | kiaulienos nugarinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
2.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
3.
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių apkepas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Pica su saliamiu
-
Grybų apkepas
-
Picos paplotėlis su varške
-
Pica „Greitukas“
-
Turkiška pica
-
Aronijų pudingas
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Speltos pica
-
Tradicinė pica
-
Omletas su paprika
-
Morkos su pievagrybiais
-
Sūrio apkepas
-
Olandiškas omletas
-
Super kiaušinienė
-
Menkės apkepas su grybais
Grybų apkepas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
500 gramų -
Grybai,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai