4 vienetai | bulvių |
šiek tiek | zigmo bismarck silkių filė marinate su spanguolėmis |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 saujelė | rozmarinas |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
Svogūną nulupkite susmulkinkite ir sudėkite prie bulvių į keptuvę. Pagardinkite druska, pipirais ir kepkite 5-6 min. ant nesmarkios ugnies, retsykiais pamaišykite. Tada ant apkeptų bulvių ir svogūnų sudėkite silkių filė gabaliukus. Viską pabarstykite miltais. Uždengtą patiekalą troškinkite ant nesmarkios ugnies apie 20 min.
Kiaušinius išplakite su pienu, trupučiu druskos, pipirų ir žiupsneliu rozmarinų lapelių. Užpilkite plakinį ant bulvių su silkėmis, pašaukite į 180 ºC orkaitę ir kepkite, iki kiaušiniai sutvirtės.
Patiekite su trupučiu šviežiai susmulkinto rozmarino.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mamos picos padas
- Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
- Ryžių apkepas
- Skumbrės apkepas su svogūnais
- Varškės apkepas su ryžiais
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Ryžių pudingas
- Varškės ir manų apkepas
- Tradicinė pica
- Obuolių apkepas
- Šventinė kiaušinienė
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Silkės apkepas su ryžiais
- Įdaryti pievagrybiai
- Purus rikotos sūrio apkepas
- Žuvies pudingas
- Kopūstų apkepas
- Žuvies apkepas
- Manų apkepas su razinomis
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bulvės,
4 vienetai - ZIGMO BISMARCK silkių filė marinate su spanguolėmis
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
1 saujelė - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje (skersmuo - 20 cm), tinkamoje pašauti į orkaitę.
Svogūną nulupkite susmulkinkite ir sudėkite prie bulvių į keptuvę. Pagardinkite druska, pipirais ir kepkite 5-6 min. ant nesmarkios ugnies, retsykiais pamaišykite. Tada ant apkeptų bulvių ir svogūnų sudėkite silkių filė gabaliukus. Viską pabarstykite miltais. Uždengtą patiekalą troškinkite ant nesmarkios ugnies apie 20 min.
Kiaušinius išplakite su pienu, trupučiu druskos, pipirų ir žiupsneliu rozmarinų lapelių. Užpilkite plakinį ant bulvių su silkėmis, pašaukite į 180 ºC orkaitę ir kepkite, iki kiaušiniai sutvirtės.
Patiekite su trupučiu šviežiai susmulkinto rozmarino.