
Omletas su šviežiais bazilikais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | kiaušiniai | |
1 vienetas | saulėje džiovinti pomidorai | |
5 lapai | bazilikas | |
1 valgomasis šaukštas | vanduo | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baziliko lapelius suspjaustyti aba smulkiai suplėšyti. Džiovintas pomidoras supjaustomas kuo smukiau.
2.
Kiaušinius šakute išplakti kartu su susmulkintais šviežiais bazilikais, džiovinto pomidorų gabaliukais, pipirais ir druska. Plakti iki vientisos masės, bet stebėti, kad kiaušiniai nesuputotų, nes omletas sukris.
3.
Keptuvėje ištirpinamas sviestas. Kai jis ims tarsi burbuliuoti, supilti kiaušinių plakinį.
4.
Kepti ant nedidelės ugnies, užtengus keptuvę. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonos apkepas
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Lazanija su baziliku
-
Grikių apkepas
-
Bulvių pica
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės ir manų apkepas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Pica Margarita
-
Žuvies pyragas
-
Aitriųjų čili pica
-
Speltos pica
-
Silkės apkepas
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Desertinis manų apkepas
-
Tradicinė pica
Omletas su šviežiais bazilikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Saulėje džiovinti pomidorai,
1 vienetas -
Bazilikas,
5 lapai -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Baziliko lapelius suspjaustyti aba smulkiai suplėšyti. Džiovintas pomidoras supjaustomas kuo smukiau.
Kiaušinius šakute išplakti kartu su susmulkintais šviežiais bazilikais, džiovinto pomidorų gabaliukais, pipirais ir druska. Plakti iki vientisos masės, bet stebėti, kad kiaušiniai nesuputotų, nes omletas sukris.
Keptuvėje ištirpinamas sviestas. Kai jis ims tarsi burbuliuoti, supilti kiaušinių plakinį.
Kepti ant nedidelės ugnies, užtengus keptuvę. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...