šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
200 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
600 gramų | morkos |
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių kotletai
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Moliūginiai sklindžiai
- Daržovių iešmai
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Įdaryti pomidorai
- Lauko čili sriuba
- Karštos grilio salotos
- Įdaryta cukinija
- Agurkų pjausniai
- Falafeliai
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Feta įdarytos paprikos
- Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
- Keptos cukinijos
- Įdaryti griežčiai
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Daržovių kugelis
Morkos su pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Grietinė,
0.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Morkos,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)