Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)
Morkos su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 200 gramų | pievagrybiai |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 600 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvių kotletai su porais
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Kepti salierai
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Kopūstų apkepas
-
Cukinijų blyneliai
-
Japoniški baklažanai
-
Karštos grilio salotos
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Suflė su žirneliais
-
Šparagai ant griliaus
-
"Laukinė" cukinija
-
Lietuviški čenakai
-
Balandėliai pagal Vidą
Morkos su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Grietinė,
0.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Morkos,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
