Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)

Morkos su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
200 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
600 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Įdarytos paprikos
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kopūstų maltiniai
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Lazanija su moliūgais
-
Kukurūzų maltiniai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Feta įdarytos paprikos
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Morkų maltiniai
-
Moliūgai vakarienei
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Pomidorai tešloje
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
Morkos su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Grietinė,
0.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Morkos,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...