
Silkės apkepas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Įdarui: | ||
7 vienetai | silkė (filė) | |
4 vienetai | svogūnai | |
1 stiklinė | kečupas | |
30 gramų | sviestas | |
Tešlai: | ||
600 gramų | miltai | |
70 gramų | sviestas | |
30 gramų | mielės | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
1 stiklinė | pienas | |
Pabarstymui: | ||
500 gramų | sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
2.
Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
3.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
4.
Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Kepta lašiša
-
Manų apkepas su razinomis
-
Morkos su pievagrybiais
-
Ryžių apkepas su daržovėmis
-
Tinginių pica
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Grybų apkepas su duona
-
Veršio inkstų apkepas
-
Picos blyneliai
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
-
Pica su grybais
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Alkanųjų pica
-
Kopūstų apkepas
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Sotusis omletas
-
Itališka pica
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
Silkės apkepas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė, filė,
7 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kečupas,
1 stiklinė -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
600 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai