Silkės apkepas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| Įdarui: | ||
| 7 vienetai | silkė (filė) | |
| 4 vienetai | svogūnai | |
| 1 stiklinė | kečupas | |
| 30 gramų | sviestas | |
| Tešlai: | ||
| 600 gramų | miltai | |
| 70 gramų | sviestas | |
| 30 gramų | mielės | |
| 4 vienetai | kiaušiniai | |
| 1 stiklinė | pienas | |
| Pabarstymui: | ||
| 500 gramų | sūris | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
2.
Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
3.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
4.
Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Super kiaušinienė
-
Varškės ir manų apkepas
-
Omletas su paprika
-
Speltos pica
-
Pica su saliamiu
-
Picos paplotėlis su varške
-
Varškės ir bananų apkepas
-
Pica Margarita
-
Teisininko pica
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Žuvies užkepėlė
-
Žuvies pyragas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Sotusis omletas
-
Mamos picos padas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Įdaryti pievagrybiai
Silkės apkepas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė, filė,
7 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kečupas,
1 stiklinė -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
600 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai