Įdarui papildomai reikės:
Čili pipiras 1 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Saliamio dešra 80 g.
Fermentinis sūris 100 g.
Pomidorų padažas truputį.
Paprikos pusė.
konservuoto jalapeno.
Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, dadėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi.
Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.

Aitriųjų čili pica
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
125 gramai | kvietiniai miltai |
10 gramų | mielės |
0.5 stiklinės | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su žirneliais
-
Šventinė kiaušinienė
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Ryžių apkepas su daržovėmis
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Ryžių pudingas
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Tinginių pica
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Manų apkepas su razinomis
-
Sūrio apkepas
-
Pica su vištiena
-
Žuvies pyragas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Apkepas iš žuvies
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Žuvies pyragas
Aitriųjų čili pica
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
125 gramai -
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės:
Čili pipiras 1 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Saliamio dešra 80 g.
Fermentinis sūris 100 g.
Pomidorų padažas truputį.
Paprikos pusė.
konservuoto jalapeno.
Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, dadėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi.
Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Lukas
2017-01-26 11:11
Neskanu
-
greta
2016-01-27 20:09
patiko
-
Loreta
2014-03-06 09:21
Labai skaniai atrodo butinai pabandysiu.
-
yy
2009-06-10 17:20
:bomba:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...