
Turkiška pica
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 vieneto | vanduo (puodelio) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
4.5 vieneto | kvietiniai miltai (puodelio) |
1 vienetas | mielės (sausos) |
150 gramų | kiauliena (įdarui: virto rūkyto kumpio) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | mėsa (netrikras zuikis arba kotletas tinka) |
50 gramų | kukurūzai (švieži) |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis (džiovinto) |
šiek tiek | pomidorų pasta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Iš tešlai skirtų produktų padarome mielinę tešlą, (iš šio kiekio maždaug 3 picoms padai išeina) ją kildome 45 min. Iš tešlos formuojam papločius, juos pabadome šakute, aptepame pomidorų pasta. Dedame ant viršaus tarkuotą arba šiaudeliais pjaustytą kumpį, apibarstome tarkuotu sūriu. Dedame pjaustytą netikrą zuikį arba kotletą, pabarstome kukurūzais ir pagardiname raudonėliu. dedame į orkaitę ir kepam apie 15 - 20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pyragas su silke
-
Kepta lašiša
-
Teisininko pica
-
Ryžių apkepas
-
Soti pica
-
Lašišos apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Picos paplotėlis su varške
-
Pica su ančiuviais
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Menkės apkepas su grybais
-
Tinginių pica
-
Apkepas iš žuvies
-
Lazanija su baziliku
-
Greitas omletas
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Veršio inkstų apkepas
-
Sluoksniuotas apkepas
Turkiška pica
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo, puodelio,
1.5 vieneto -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai, puodelio,
4.5 vieneto -
Mielės, sausos,
1 vienetas -
Kiauliena, įdarui: virto rūkyto kumpio,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Mėsa, netrikras zuikis arba kotletas tinka,
100 gramų -
Kukurūzai, švieži,
50 gramų - Džiovintas raudonėlis, džiovinto
- Pomidorų pasta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produktų padarome mielinę tešlą, (iš šio kiekio maždaug 3 picoms padai išeina) ją kildome 45 min. Iš tešlos formuojam papločius, juos pabadome šakute, aptepame pomidorų pasta. Dedame ant viršaus tarkuotą arba šiaudeliais pjaustytą kumpį, apibarstome tarkuotu sūriu. Dedame pjaustytą netikrą zuikį arba kotletą, pabarstome kukurūzais ir pagardiname raudonėliu. dedame į orkaitę ir kepam apie 15 - 20 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Mikis
2015-02-13 19:02
Na duodat, kiauliena?! Turkai kiaulienos nevalgo! Tas pats kas lietuviski cepelinai butu su kechupu ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...