Turkiška pica
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 vieneto vanduo (puodelio)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai druska
2 valgomieji šaukštai cukrus
4.5 vieneto kvietiniai miltai (puodelio)
1 vienetas mielės (sausos)
150 gramų kiauliena (įdarui: virto rūkyto kumpio)
100 gramų sūris (fermentinis)
100 gramų mėsa (netrikras zuikis arba kotletas tinka)
50 gramų kukurūzai (švieži)
šiek tiek džiovintas raudonėlis (džiovinto)
šiek tiek pomidorų pasta
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Iš tešlai skirtų produktų padarome mielinę tešlą, (iš šio kiekio maždaug 3 picoms padai išeina) ją kildome 45 min. Iš tešlos formuojam papločius, juos pabadome šakute, aptepame pomidorų pasta. Dedame ant viršaus tarkuotą arba šiaudeliais pjaustytą kumpį, apibarstome tarkuotu sūriu. Dedame pjaustytą netikrą zuikį arba kotletą, pabarstome kukurūzais ir pagardiname raudonėliu. dedame į orkaitę ir kepam apie 15 - 20 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Turkiška pica

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš tešlai skirtų produktų padarome mielinę tešlą, (iš šio kiekio maždaug 3 picoms padai išeina) ją kildome 45 min. Iš tešlos formuojam papločius, juos pabadome šakute, aptepame pomidorų pasta. Dedame ant viršaus tarkuotą arba šiaudeliais pjaustytą kumpį, apibarstome tarkuotu sūriu. Dedame pjaustytą netikrą zuikį arba kotletą, pabarstome kukurūzais ir pagardiname raudonėliu. dedame į orkaitę ir kepam apie 15 - 20 min.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Mikis 2015-02-13 19:02

    Na duodat, kiauliena?! Turkai kiaulienos nevalgo! Tas pats kas lietuviski cepelinai butu su kechupu ;)


Daugiau receptų