
Rūgštynių kremas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | rūgštynės |
30 gramų | sviestas |
0.5 kilogramo | bulvių |
1.5 litro | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis sudedame ištroškintas rūgštynes ir dar paverdame kelias minutes. Išvirtą sriubą pertriname arba išplakame plakikliu, po to pašildome. Tiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušio kepenėlių paštetas
-
Pikantiškas sūris
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Žemės riešutų sviestas
-
Žaliasis vištienos paštetas
-
Silkės užtepėlė
-
Sūrio Fondiu gaminimas
-
Kavos kremas
-
Aguonų kremas
-
Riešutų padažas
-
Varškės padažas
-
Tomo sumuštiniai
-
Sojų paštetas
-
Karamelė
-
Kremas su uogomis
-
Vištos kepenėlių paštetas
-
Kiškio paštetas
-
Olandiškas grietinėlės kremas
-
Užtepėlė su ridikėliais
-
Vištų kepenėlių paštetas
Rūgštynių kremas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rūgštynės,
300 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Vanduo,
1.5 litro -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis sudedame ištroškintas rūgštynes ir dar paverdame kelias minutes. Išvirtą sriubą pertriname arba išplakame plakikliu, po to pašildome. Tiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...