Paprastas obuolių pyrgas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukrus
3 vienetai kiaušiniai
100 mililitrų saulėgrąžų aliejus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
3 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
3 vienetai obuoliai
2 valgomieji šaukštai citrinos (tarkuota žievelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius ir cukrų išmaišyti iki purumo.
Įpilti pusė stiklinės aliejaus, gerai išplakti.
Svarbu miltus persijoti ir gerai išmaišyti su kepimo milteliais.
Tada miltus sumaišytus su kepimo milteliais sudėti į kiaušinių masę, įdėti vanilinio cukraus, (citrinos žievelę) ir labai gerai išmaišyti. Tešla turi būti tiršta, jei atrodo per skysta galite įdėti papildomai miltų, bet to reikia tada jei turite mažus keturis kiaušinius.
Nuluptus ir supjaustytus obuolius sudėkite į tešlą.
Kepimo indą, nelabai didelį, iškloti kepimo popierium, tada pyragas labai lengvai išsiima :)
Įkaitinkite gerai orkaitę, iki 180 laipsnių. Įdėkite paruoštą pyragą ir kepkite apie 45 minutes, patikrinkite mediniu pagaliuku, jei jis sausas, pyragas iškepė.

Man kartais tenka ilgiau kepti :)

Šis pyragas, turėtų būti minkštas, ir gerai iškilęs :) man vis sekasi jį geriau padaryti, :) patirtis turbūt :)

Sėkmės kepant ;)

Populiariausi receptai šią savaitę

Paprastas obuolių pyrgas

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinius ir cukrų išmaišyti iki purumo.
Įpilti pusė stiklinės aliejaus, gerai išplakti.
Svarbu miltus persijoti ir gerai išmaišyti su kepimo milteliais.
Tada miltus sumaišytus su kepimo milteliais sudėti į kiaušinių masę, įdėti vanilinio cukraus, (citrinos žievelę) ir labai gerai išmaišyti. Tešla turi būti tiršta, jei atrodo per skysta galite įdėti papildomai miltų, bet to reikia tada jei turite mažus keturis kiaušinius.
Nuluptus ir supjaustytus obuolius sudėkite į tešlą.
Kepimo indą, nelabai didelį, iškloti kepimo popierium, tada pyragas labai lengvai išsiima :)
Įkaitinkite gerai orkaitę, iki 180 laipsnių. Įdėkite paruoštą pyragą ir kepkite apie 45 minutes, patikrinkite mediniu pagaliuku, jei jis sausas, pyragas iškepė.

Man kartais tenka ilgiau kepti :)

Šis pyragas, turėtų būti minkštas, ir gerai iškilęs :) man vis sekasi jį geriau padaryti, :) patirtis turbūt :)

Sėkmės kepant ;)

Reklama:

Komentarai (6)


  • brigita 2011-10-18 18:09

    man sitas piragas labai patiko :super:


  • mmm... 2011-07-20 11:06

    8-| %-) ZIAURIAI SKANU!!!!!!!! :-) ;-) :-D :super: :super2: :jee:


  • .... 2010-12-14 14:01

    LABAI SKANUS.TIK KIEKIAI KITOKIE.CUKRAUS-150g ,MILTU-160g,KIAUSINIAI-3vnt,PUSE STIKLINES ALIEJAUS,SAUKSTELIS KEPIMO MILTELIU,OBUOLIU-6-8,CITRINOS ZIEVELES.OBUOLIUS SUMAISYTI SU PAGAMINTA MASE TADA GAUNASI GAIVUS IR NESAUSAS


  • (anonimas) 2010-12-14 13:34

    NU BET IR PYRGAS %-) :-D :-D :-D :-D :-D


  • Ruta 2010-08-24 10:46

    Stikline miltu, 250ml, ;-)


  • (anonimas) 2010-08-20 20:17

    recepte nera miltu kiekio :-(


Daugiau receptų