
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | varškė (naminė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
450 gramų | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
700 gramų | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės apkepas su asiūkliais
-
Varškės apkepas
-
Gardus varškės apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Dešrelės su įdaru
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Greitas varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Varškės apkepas
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Greitas bulvių apkepas
-
Stebuklingas omletas
-
Grill sūris
-
Varškės virtinukai
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Margaritos varškės apkepas
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė, naminė,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
450 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Juodieji serbentai,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...