Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | varškė (naminė) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 450 gramų | cukrus |
| 1 stiklinė | pienas |
| 700 gramų | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vidos tinginėliai
-
Studentiški pusryčiai
-
Špinatų apkepas
-
Austrijos varškėtis
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Varškės ir manų apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Varškės apkepo kvadratėliai
-
Spurgečiai
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Omletas su grybais
-
Varškės apkepas
-
Greitas omletas
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Turkiškai pagaminti kiaušiniai
-
Paprastas varškės apkepas
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Šventinė višta
-
Omletas "Kitaip"
-
Varškės ir morkų apkepas
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė, naminė,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
450 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Juodieji serbentai,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
