
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | varškė (naminė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
450 gramų | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
700 gramų | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas omletas
-
Suflė su žirneliais
-
Įdarytos cukinijos
-
Omletas su šernienos paštetu
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Greitas varškės apkepas
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Omletas "Kitaip"
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Varškės apkepas su persikais
-
Bananiniai varškėčiai
-
Virtinukai su sūriu
-
Olandiškas omletas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Gardus varškės apkepas
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė, naminė,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
450 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Juodieji serbentai,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...