Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | varškė (naminė) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 450 gramų | cukrus |
| 1 stiklinė | pienas |
| 700 gramų | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Varškės ir manų apkepas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Špinatų apkepas su varške
-
Vidos tinginėliai
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės apkepas
-
Varškės apkepėlis
-
Varškės virtinukai
-
Austrijos varškėtis
-
Varškės kukulaičiai
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė, naminė,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
450 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Juodieji serbentai,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
