
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | varškė (naminė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
450 gramų | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
700 gramų | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Suflė su žirneliais
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Varškės virtinukai
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
"Ponios cepelinai"
-
Greitas omletas
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Varškės apkepas su bananais
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Kiaušiniai garuose
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Varškės ir manų apkepas
-
Omletas "Kitaip"
-
Greitas bulvių apkepas
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Varškėčiai su klevų sirupu
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė, naminė,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
450 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Juodieji serbentai,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...