Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti grietinę, aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus. Tešlą supilti į paruoštą kepimo formą. Ant tešlos keliose vietose krsti po mažą šaukštelį rabarbarų džemo (bet nepadauginti). Kepti 30 min. 180° C orkaitėje. Po to aptepti likusiu džemu. Kepti dar 5-10 min. Kai iškeps ir pravės, apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!

Pyragas su rabardarų džemu
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
150 gramų | miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
100 mililitrų | džemas (rabarbarų) |
150 gramų | aliejaus |
150 mililitrų | grietinė |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Abrikosinis pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Ypatingasis keksas
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Kurmio kalnelis
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Astos obuolių pyragas
-
Baltas greitpyragis
-
Abrikosų pyragas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Jogurto indelio pyragas
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Vyniotinis su varške
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Moliūgų duona
-
Tinginys pagal J. Oliverį
Pyragas su rabardarų džemu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Džemas, rabarbarų,
100 mililitrų -
Aliejus,
150 gramų -
Grietinė,
150 mililitrų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti grietinę, aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus. Tešlą supilti į paruoštą kepimo formą. Ant tešlos keliose vietose krsti po mažą šaukštelį rabarbarų džemo (bet nepadauginti). Kepti 30 min. 180° C orkaitėje. Po to aptepti likusiu džemu. Kepti dar 5-10 min. Kai iškeps ir pravės, apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
weronika
2015-09-27 13:06
labas
-
Greta
2015-08-16 21:55
Reikes pabandyti įsikepti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...