
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
6 vienetai | obuoliai |
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš kiaušinio, miltų, grietinės, sviesto, vandens, vanilinio cukraus užminkykite tešlą. Iš tešlos iškočiokite keturis plonus lakštus.
2.
Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais.
3.
Į riebalais išteptą skardą dėkite tešlos lakštą, ant jo 1/3 obuolių, pabarstykite cukraus, cinamono ir uždenkite kitu tešlos lakštu. Taip sluoksniuokite ir toliau, kol nebeliks lakštų.
4.
Pyrago viršų apibarstykite cukrumi ir kepkite apie 1 valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
-
Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
-
Citrininis varškės pyragas
-
Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Velykinis pyragas
-
Tinginių pyragas
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Slyvų pyragas
-
Graikiškas Kalėdų saldutis
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Vaisinis pyragėlis
-
Varškės "Extazy"
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Drezdeno tortas
-
Kuršėnų vyniotinis
-
Pyragas su razinomis
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Obuoliai,
6 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinio, miltų, grietinės, sviesto, vandens, vanilinio cukraus užminkykite tešlą. Iš tešlos iškočiokite keturis plonus lakštus.
Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais.
Į riebalais išteptą skardą dėkite tešlos lakštą, ant jo 1/3 obuolių, pabarstykite cukraus, cinamono ir uždenkite kitu tešlos lakštu. Taip sluoksniuokite ir toliau, kol nebeliks lakštų.
Pyrago viršų apibarstykite cukrumi ir kepkite apie 1 valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Silva
2016-10-03 13:25
Labai skanus pyragas, vertas demesio.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...