
6 vienetai | obuoliai |
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Kriaušių pyragas
-
Rausvas tortas
-
Šokoladinis pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Citrininis morkų pyragas su medumi
-
Šokoladinė tarta su kriaušėmis
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Gaivusis pyragas
-
Meduolis
-
Kokosinis pyragas
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Keksiukai
-
Karamelinis pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Tiramisu
-
Pascha
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Obuoliai,
6 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis
Iš kiaušinio, miltų, grietinės, sviesto, vandens, vanilinio cukraus užminkykite tešlą. Iš tešlos iškočiokite keturis plonus lakštus.
Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais.
Į riebalais išteptą skardą dėkite tešlos lakštą, ant jo 1/3 obuolių, pabarstykite cukraus, cinamono ir uždenkite kitu tešlos lakštu. Taip sluoksniuokite ir toliau, kol nebeliks lakštų.
Pyrago viršų apibarstykite cukrumi ir kepkite apie 1 valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Komentarai (2)
-
Silva
2016-10-03 13:25
Labai skanus pyragas, vertas demesio.