
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
6 vienetai | obuoliai |
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš kiaušinio, miltų, grietinės, sviesto, vandens, vanilinio cukraus užminkykite tešlą. Iš tešlos iškočiokite keturis plonus lakštus.
2.
Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais.
3.
Į riebalais išteptą skardą dėkite tešlos lakštą, ant jo 1/3 obuolių, pabarstykite cukraus, cinamono ir uždenkite kitu tešlos lakštu. Taip sluoksniuokite ir toliau, kol nebeliks lakštų.
4.
Pyrago viršų apibarstykite cukrumi ir kepkite apie 1 valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Meduoliniai namukai
-
Žuvies pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Mėsos pyragas
-
Citrininis pyragas
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Margas keksas
-
Kalakutienos pyragas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Kalėdinė eglutė
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Moliūgų pyragas
-
Šimtalapis su varške
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Obuoliai,
6 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinio, miltų, grietinės, sviesto, vandens, vanilinio cukraus užminkykite tešlą. Iš tešlos iškočiokite keturis plonus lakštus.
Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais.
Į riebalais išteptą skardą dėkite tešlos lakštą, ant jo 1/3 obuolių, pabarstykite cukraus, cinamono ir uždenkite kitu tešlos lakštu. Taip sluoksniuokite ir toliau, kol nebeliks lakštų.
Pyrago viršų apibarstykite cukrumi ir kepkite apie 1 valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Silva
2016-10-03 13:25
Labai skanus pyragas, vertas demesio.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...