Everestas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 stiklinės | vanilinis cukrus | |
12 vienetų | kiaušiniai ((baltymai)) | |
šiek tiek | šokoladas ((viršui aplieti)) | |
Glajui: | ||
2 stiklinės | cukraus pudra | |
1 stiklinė | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva). Kol kepa morengai suplakite citrinos sultis su cukraus pudra. Iš iškepusių morengų lipdykite kalniuką, naudojant cukraus ir citrinos sulčių "klijus". Leiskite sustingti. Tada viršų gražiai apliekite tirpintušokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Greitas pyragėlis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Aguonų-migdolų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Vaisinis varškinukas
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Obuolių tarta
- Obuolių pyragas su chalva
Everestas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vanilinis cukrus,
2 stiklinės -
Kiaušiniai, (baltymai),
12 vienetų - Šokoladas, (viršui aplieti)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukraus pudra,
2 stiklinės -
Citrinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva). Kol kepa morengai suplakite citrinos sultis su cukraus pudra. Iš iškepusių morengų lipdykite kalniuką, naudojant cukraus ir citrinos sulčių "klijus". Leiskite sustingti. Tada viršų gražiai apliekite tirpintušokoladu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...