
Everestas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 stiklinės | vanilinis cukrus | |
12 vienetų | kiaušiniai ((baltymai)) | |
šiek tiek | šokoladas ((viršui aplieti)) | |
Glajui: | ||
2 stiklinės | cukraus pudra | |
1 stiklinė | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva). Kol kepa morengai suplakite citrinos sultis su cukraus pudra. Iš iškepusių morengų lipdykite kalniuką, naudojant cukraus ir citrinos sulčių "klijus". Leiskite sustingti. Tada viršų gražiai apliekite tirpintušokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Torteliai su uogomis
-
Pyragas Velykoms
-
Apkepas „Greitukas“
-
Tinginys su riešutais
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Kepta eglutė
-
Pyragas su obuoliais
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Everestas
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Mano pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Pyragas su kopūstais
Everestas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vanilinis cukrus,
2 stiklinės -
Kiaušiniai, (baltymai),
12 vienetų - Šokoladas, (viršui aplieti)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukraus pudra,
2 stiklinės -
Citrinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva). Kol kepa morengai suplakite citrinos sultis su cukraus pudra. Iš iškepusių morengų lipdykite kalniuką, naudojant cukraus ir citrinos sulčių "klijus". Leiskite sustingti. Tada viršų gražiai apliekite tirpintušokoladu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...