Everestas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 2 stiklinės | vanilinis cukrus | |
| 12 vienetų | kiaušiniai ((baltymai)) | |
| šiek tiek | šokoladas ((viršui aplieti)) | |
| Glajui: | ||
| 2 stiklinės | cukraus pudra | |
| 1 stiklinė | citrinų sultys | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva). Kol kepa morengai suplakite citrinos sultis su cukraus pudra. Iš iškepusių morengų lipdykite kalniuką, naudojant cukraus ir citrinos sulčių "klijus". Leiskite sustingti. Tada viršų gražiai apliekite tirpintušokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Šokoladinis pyragas su moliūgais
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Žuvies pyragas
-
Jogurtinis tortas
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Apelsininis pyragas
-
Skanus obuolių pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
-
Imbierinis namelis
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Vynuogių pyragas
Everestas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vanilinis cukrus,
2 stiklinės -
Kiaušiniai, (baltymai),
12 vienetų - Šokoladas, (viršui aplieti)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukraus pudra,
2 stiklinės -
Citrinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva). Kol kepa morengai suplakite citrinos sultis su cukraus pudra. Iš iškepusių morengų lipdykite kalniuką, naudojant cukraus ir citrinos sulčių "klijus". Leiskite sustingti. Tada viršų gražiai apliekite tirpintušokoladu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
