
125 gramai | sviestas |
150 gramų | cukrus |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
1 vienetas | kiaušiniai |
20 sausainių gaunasi, trukmė ~1h.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
-
Velykinė banda
-
Keksas "C"
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Traškius
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Varkės pyragas
-
Lietinių pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Varškės pyragas
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Apkepas „Greitukas“
Kakavinis pyragaitis

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
125 gramai -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gerai sumaišyti sviestą su cukrumi, įmušti kiaušinį ir vėl plakti. Į masę įmaišyti miltus ir kakavą. Iš tešlos darom mažus rutuliukus, juos apvoliojam cukraus pudroje ir įdėjus į skardą, įspausti šakute griovelius. Kepti 180 0C orkaitėje 15 minučių.
20 sausainių gaunasi, trukmė ~1h.
Komentarai (11)
-
Kometa
2017-03-16 12:39
Parašyta nepyragas, o pyragaitis
-
saga
2016-03-14 20:31
juokinga.sako kad pyragas o pabaigoj sausainiai.gerai kadne sriuba
-
Nesamone
2015-04-12 13:11
Durniai juk parasyta pyragas o recepte jau pasidaro sausainiai
-
Rututu
2015-03-08 13:50
Seip skanu bet kai ilgiau palaikai burnoi buna miltu skonis
-
mua
2014-03-31 15:57
myliu si recepta
-
:)))))
2013-05-08 22:05
Man patinka sis receptas :)
-
Karolina
2012-06-13 12:26
Sveiki, ar visų ingredientų kiekis duotas vienam pyragėliui ar galima ir daugiau iš to kiekio pyragėlių pagaminti?
-
INtegra
2011-11-11 14:50
Darau dvigubą porciją, nei čia parašyta ir nežinau kodėl, bet man gaunasi tik miltai, o ne tešla. Gal reikėjo pašildyti sviestą? Ką daryti? Įpilti vandens, kad gautųsi tešla? Aš naujokė maisto ruošime, todėl labai laukiu Jūsų komentarų :geda:
-
;)
2011-11-02 10:24
Labai skanu ir paprastai paruošiama :) Pirma karta kai kepiau vaizdas buvo nekoks, bet skonis labai geras :)) Patariu visiem išsikept ;) :super: