Tortas su mangais
AUTORIUS:
Aušra
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų varškė
150 gramų cukrus
100 gramų grietinėlės, 35%
1 vienetas mango
3 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis vanilės esencijos
1 pakelis sausainiai
4 valgomieji šaukštai cukraus pudra
100 gramų sviestas
2 valgomieji šaukštai brendis
200 mililitrų grietinėlės, 35%
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
200 gramų dumplainiai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sausainius sumalti blenderiu, sumaišyti su 2 šaukštais cukraus pudros, brendžio ir ištirpinto sviesto.
Gauta mase iškloti tortinės dugną ir šonus.
Dėti kepti į orkaitę 10 minučių, 180 C temperatūroje.
2.
Varškę kartu su mango minkštimu iki purios masės ištrinti blenderiu, supilti 100 ml plakamosios grietinėlės, suberti cukrų.
Pastoviai maišant įmušti po vieną kiaušinį ir masę visą laiką plakti.
Gautą varškės masę supilti į formą ant pravėsusių sausainių.
3.
Į gilią formą įpilame karšo vandens, kad būtu panašiai iki 1/3 tortinės aukščio, dedame į ją tortą ir kepame apie 80 minučių, 160 C temperatūroje.
4.
Kai tortas iškeps, jo iš karto neišimame iš orkaitės, tik praveriame dureles ir leidžiam pamažu atvėsti.
Papuošimui grietinėlę su 2 šaukštais cukraus pudros ir šaukštu citrinos sulčių išplakame iki standžios masės ir puošiame konditeriniu švirkštu. Arba kaip Jums patinka.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortas su mangais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sausainius sumalti blenderiu, sumaišyti su 2 šaukštais cukraus pudros, brendžio ir ištirpinto sviesto.
    Gauta mase iškloti tortinės dugną ir šonus.
    Dėti kepti į orkaitę 10 minučių, 180 C temperatūroje.

  2. Varškę kartu su mango minkštimu iki purios masės ištrinti blenderiu, supilti 100 ml plakamosios grietinėlės, suberti cukrų.
    Pastoviai maišant įmušti po vieną kiaušinį ir masę visą laiką plakti.
    Gautą varškės masę supilti į formą ant pravėsusių sausainių.

  3. Į gilią formą įpilame karšo vandens, kad būtu panašiai iki 1/3 tortinės aukščio, dedame į ją tortą ir kepame apie 80 minučių, 160 C temperatūroje.

  4. Kai tortas iškeps, jo iš karto neišimame iš orkaitės, tik praveriame dureles ir leidžiam pamažu atvėsti.
    Papuošimui grietinėlę su 2 šaukštais cukraus pudros ir šaukštu citrinos sulčių išplakame iki standžios masės ir puošiame konditeriniu švirkštu. Arba kaip Jums patinka.

Receptą atsiuntė Aušra
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų