Troškintas triušis
AUTORIUS:
Vida
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas triušiena
5 vienetai morkos
250 gramų grietinė
5 valgomieji šaukštai obelių aliejus (rapsų)
1 vienetas sultinys ( be konservantų, drebučiuose)
1 arbatinis šaukštelis juodieji pipirai
1 sauja petražolės (smulkintos)
2 valgomieji šaukštai krapai (kapoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Petražoles ir krapus susmulkinkite ir sumaišykite su pipirais bei druska. Marinatu gerai įtrinkite triušį ir palikite per nakt marinuotis.
2.
Stambiai supjaustykite triušį ir iš visų pusių apkepkite karštame aliejuje, ant didelės ugnies.
3.
Į puodą su verdančiu vandeniu sudėkite išmarinuotą triušieną, įmeskite sultinio kubelį ir troškinkite apie valandą laiko.



Receptą radau dienraštyje "15 minučių". Patiko marinato idėja, tačiau, kadangi šeima labai mėgsta ir krapus, nutariau papildyti šį receptą.


Triušiena, triušienos patiekalai jau nuo seno siejosi su Prancūzijos virtuve. Nemažai patiekalų iš prancūzų virtuvės atkeliavo ir pas mus, dar viduramžiais. Galima sakyti, kad triušienos valgymo madą mes, lietuviai, pasiskolinome iš prancūzų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškintas triušis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Petražoles ir krapus susmulkinkite ir sumaišykite su pipirais bei druska. Marinatu gerai įtrinkite triušį ir palikite per nakt marinuotis.

  2. Stambiai supjaustykite triušį ir iš visų pusių apkepkite karštame aliejuje, ant didelės ugnies.

  3. Į puodą su verdančiu vandeniu sudėkite išmarinuotą triušieną, įmeskite sultinio kubelį ir troškinkite apie valandą laiko.



    Receptą radau dienraštyje "15 minučių". Patiko marinato idėja, tačiau, kadangi šeima labai mėgsta ir krapus, nutariau papildyti šį receptą.


    Triušiena, triušienos patiekalai jau nuo seno siejosi su Prancūzijos virtuve. Nemažai patiekalų iš prancūzų virtuvės atkeliavo ir pas mus, dar viduramžiais. Galima sakyti, kad triušienos valgymo madą mes, lietuviai, pasiskolinome iš prancūzų.

Receptą atsiuntė Vida
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų