Troškinta laukinė antis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | anties (laukinė) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| 5 vienetai | baravykai (džiovinti) |
| 1 stiklinė | grietinė |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
2 paras palaikyta išdarinėta laukinė antis nuplaunama, įtrinama druska, supjaustoma, apkepinama svieste ir sudedama į puodą. Ant jos suberiami prieskoniai, apvirti grybai, įpilama sultinio, grietinės. Puodas uždengiamas ir dedamas į orkaitę. Tiekiama su virtais makaronais, užpiltais sviestu ir apibarstytais sūriu. Atskirai duodama šviežių kopūstų salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Kinietiška kiauliena
-
Plovas su brokoliais
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Vištiena su daržovemis
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Virta aviena su pomidorais
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Kepenėlių troškinys
-
Baltasis čili troškinys
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Vištiena su abrikosais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Troškinta aviena
Troškinta laukinė antis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, laukinė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, džiovinti,
5 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Kvapieji pipirai
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Druska
- Lauro lapai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 paras palaikyta išdarinėta laukinė antis nuplaunama, įtrinama druska, supjaustoma, apkepinama svieste ir sudedama į puodą. Ant jos suberiami prieskoniai, apvirti grybai, įpilama sultinio, grietinės. Puodas uždengiamas ir dedamas į orkaitę. Tiekiama su virtais makaronais, užpiltais sviestu ir apibarstytais sūriu. Atskirai duodama šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2010-12-15 09:50
ot medziot reikia iamokt :-p :-D
-
balys
2010-08-26 18:05
is kur ta laukine anti gaut? :DD
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
