Troškinta laukinė antis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | anties (laukinė) |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
5 vienetai | baravykai (džiovinti) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
2 paras palaikyta išdarinėta laukinė antis nuplaunama, įtrinama druska, supjaustoma, apkepinama svieste ir sudedama į puodą. Ant jos suberiami prieskoniai, apvirti grybai, įpilama sultinio, grietinės. Puodas uždengiamas ir dedamas į orkaitę. Tiekiama su virtais makaronais, užpiltais sviestu ir apibarstytais sūriu. Atskirai duodama šviežių kopūstų salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys čenachinėse
- Triušio kepsnys
- Troškinta kiškiena su grybais
- Avienos ragu
- Kiškis puodelyje
- Ryžių makaronai su kumpiu
- Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Avienos šutinys su pupomis
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Virta veršienos krūtininė
- Mėsos troškinys su kava
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Makaronai su faršu
- Troškinta briediena
- Troškinti agurkai su įdaru
- Ypatingas jautienos troškinys
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
Troškinta laukinė antis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, laukinė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, džiovinti,
5 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Kvapieji pipirai
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Druska
- Lauro lapai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 paras palaikyta išdarinėta laukinė antis nuplaunama, įtrinama druska, supjaustoma, apkepinama svieste ir sudedama į puodą. Ant jos suberiami prieskoniai, apvirti grybai, įpilama sultinio, grietinės. Puodas uždengiamas ir dedamas į orkaitę. Tiekiama su virtais makaronais, užpiltais sviestu ir apibarstytais sūriu. Atskirai duodama šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2010-12-15 09:50
ot medziot reikia iamokt :-p :-D
-
balys
2010-08-26 18:05
is kur ta laukine anti gaut? :DD
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...