
Troškinta laukinė antis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | anties (laukinė) |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
5 vienetai | baravykai (džiovinti) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
2 paras palaikyta išdarinėta laukinė antis nuplaunama, įtrinama druska, supjaustoma, apkepinama svieste ir sudedama į puodą. Ant jos suberiami prieskoniai, apvirti grybai, įpilama sultinio, grietinės. Puodas uždengiamas ir dedamas į orkaitę. Tiekiama su virtais makaronais, užpiltais sviestu ir apibarstytais sūriu. Atskirai duodama šviežių kopūstų salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Plovas
-
Kiaulienos troškinys
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Šernienos troškinys
-
Troškinta kiauliena
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Uzbekiškas plovas
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Vištiena su daržovemis
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta aviena
-
Kiauliena su aguročiais
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
Troškinta laukinė antis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, laukinė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, džiovinti,
5 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Kvapieji pipirai
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Druska
- Lauro lapai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 paras palaikyta išdarinėta laukinė antis nuplaunama, įtrinama druska, supjaustoma, apkepinama svieste ir sudedama į puodą. Ant jos suberiami prieskoniai, apvirti grybai, įpilama sultinio, grietinės. Puodas uždengiamas ir dedamas į orkaitę. Tiekiama su virtais makaronais, užpiltais sviestu ir apibarstytais sūriu. Atskirai duodama šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2010-12-15 09:50
ot medziot reikia iamokt :-p :-D
-
balys
2010-08-26 18:05
is kur ta laukine anti gaut? :DD
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...