Pievagrybių apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės česnakas
100 gramų sūris (fermentinis)
100 gramų mėsa (malta)
1 vienetas morkos
5 gramai petražolės
20 vienetų pievagrybiai
šiek tiek kvapieji pipirai
šiek tiek druska
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Pievagrybių apkepas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (1)


  • Elvis 2017-08-28 11:23

    Skamba skaniai, taciau ar su tom cesnako stiklinem visai neaisku... :D


Daugiau receptų