
Pievagrybių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | česnakas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | morkos |
5 gramai | petražolės |
20 vienetų | pievagrybiai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai gurmanams
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Virtos kiaulės kojos
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
Pievagrybių apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
2 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Mėsa, malta,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
5 gramai -
Pievagrybiai,
20 vienetų - Kvapieji pipirai
- Druska
-
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Elvis
2017-08-28 11:23
Skamba skaniai, taciau ar su tom cesnako stiklinem visai neaisku... :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...