Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.

Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Pievagrybių apkepas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Cukinijų apkepas
-
Vištienos apkepėlė
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos apkepas
-
Grikinis vištienos „Zuikis“ su violetiniu svogūnu
-
Bulvių apkepas
-
Faršo užkepėlė su daržovėmis
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...