Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kiauliena |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
-
Mėsos pynutės
-
Grikinis vištienos „Zuikis“ su violetiniu svogūnu
-
Garfildo lazanija
-
Mėsos apkepas
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištienos užkepėlė
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Pyragas su kukuliais
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Vištienos ir moliūgų apkepėlė
-
Mėsos apkepėlė
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Paukštienos apkepas
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Bulvių ir faršo apkepas
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
