Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kiauliena |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Mėsos apkepėlė
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Apkepas
-
Mėsos pyragas
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Mėsos apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Musak
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Kalakutienos pyragas
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
