Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.

Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Netikra lazanija
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Faršo užkepėlė su daržovėmis
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Apkepas „La Graikija“
-
Mėsos apkepėlė
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Soti pica
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Kalakutienos pyragas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos apkepėlė
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...