Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
                            
    Šašlykas obuolių sulčių  marinate
            Porcijų skaičius: 
        4
    
            Paruošimo laikas: 
        Daugiau nei 1 val
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 4
                    
        | 500 gramų | kiauliena | 
| 3 vienetai | svogūnai | 
| 1.5 stiklinės | sultys (obuolių) | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | pipirai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Veršio inkstų apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos apkepėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
             - 
                
                                        
                                    
                Makaronų apkepas su pievagrybiais
             - 
                
                                        
                                    
                Sočiausioji pica
             - 
                
                                        
                                    
                Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis
             - 
                
                                        
                                    
                Grikinis vištienos „Zuikis“ su violetiniu svogūnu
             - 
                
                                        
                                    
                Daržovių ir mėsos apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Žiedinių kopūstų apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių ir cukinijų pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Musak
             - 
                
                                        
                                    
                Malta mėsa tešloje
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos su kruopom apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos apkepas su obuoliais
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos - bulvių apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Griežčių apkepas su mėsa
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos pynutės
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos apkepas
             
Šašlykas obuolių sulčių marinate
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 4
 
- 
                                                            
                                                            Kiauliena, 
500 gramų  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
3 vienetai  - 
                                                            
                                                            Sultys, obuolių, 
1.5 stiklinės  - Druska
 - Pipirai
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
- 
        šašlykas
        2016-05-14 11:23
    
        tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        