Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.

Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršio inkstų apkepas
-
Garfildo lazanija
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištienos pyragas
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Šašlykas obuolių sulčių marinate
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Sočiausioji pica
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Vištienos apkepėlė
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Faršo užkepėlė su daržovėmis
-
Bulvių patiekalas
-
Vištienos užkepėlė
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Mėsos kukuliai baltame padaže
-
Pievagrybių apkepas
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...