Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.

Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir moliūgų apkepėlė
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Vištienos apkepas
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Vištienos apkepas
-
Malta mėsa tešloje
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Netikra lazanija
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Lazanija su baziliku
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Vištienos apkepėlė
-
Bulvių apkepas
-
Paukštienos apkepas
-
Vištienos užkepėlė
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...