
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 vienetas | jaučio inkstai |
šiek tiek | raudonas vynas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | medus |
500 gramų | kiauliena (neriebi) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos vyniotinis
-
Kalakutienos maltiniai
-
Mūsų šašlikas
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Netikras zuikis
-
Aštroki šašlykai
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Kepenys su mandarinais
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Ūkininko suktinukas
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Aurimo šašlykas
-
Sprandinės kepsnys
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Sibiro koldūnai
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jaučio inkstai,
1 vienetas - Raudonas vynas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Medus
-
Kiauliena, neriebi,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-02 12:59
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...