Tiuringijos kepsnys puodelyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 vienetas | jaučio inkstai |
šiek tiek | raudonas vynas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | medus |
500 gramų | kiauliena (neriebi) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Purienos
- Bulvių apkepas su šparagais
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Kotletai su kiaušiniais
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Jautienos kepsnys
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Keptos veršienos šlaunelės
- Holishki (balandėliai)
- Sauliaus kibinai
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Vyniotinis Kubilas
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Įdaryti makaronai
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jaučio inkstai,
1 vienetas - Raudonas vynas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Medus
-
Kiauliena, neriebi,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-02 12:59
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...