Tiuringijos kepsnys puodelyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 1 vienetas | jaučio inkstai |
| šiek tiek | raudonas vynas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | medus |
| 500 gramų | kiauliena (neriebi) |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Įdarytos paprikos
-
Šašlykai gurmanams
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Šašlykai iškylai
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Kaimiškas pjausnys
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Faršo vyniotinis
-
Cukinijų laiveliai
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jaučio inkstai,
1 vienetas - Raudonas vynas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Medus
-
Kiauliena, neriebi,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-02 12:59
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
