
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 vienetas | jaučio inkstai |
šiek tiek | raudonas vynas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | medus |
500 gramų | kiauliena (neriebi) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Karališkas kepsnys
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Ežero šašlykas
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Tikro dzūko pietūs
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Stirnienos kumpis
-
Sibiro koldūnai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kiaulienos muštinis
-
Guliašas su kiauliena
-
Kepta aviena
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jaučio inkstai,
1 vienetas - Raudonas vynas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Medus
-
Kiauliena, neriebi,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-02 12:59
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...