
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 vienetas | jaučio inkstai |
šiek tiek | raudonas vynas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | medus |
500 gramų | kiauliena (neriebi) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Įdaryti makaronai
-
Triušienos šašlykas
-
Armėniški arba mini mantai
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kiškio kepsnys
-
Kiaulienos guliašas
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Itališka veršienos filė
-
Kiaulienos muštinis
-
Karališkieji kotletai
-
Kotletukai šventiškai
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Paprasti balandėliai
-
Rostbifas
-
Kotletukai
-
Įdarytos parikos
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Apkepas „Greitukas“
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jaučio inkstai,
1 vienetas - Raudonas vynas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Medus
-
Kiauliena, neriebi,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-02 12:59
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...