| 250 gramų | makaronai | 
| 400 gramų | jautiena (be kaulo) | 
| 2 stiklinės | žirniai | 
| 1 vienetas | paprika (žalia) | 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 3 vienetai | grybai (džiovinti) | 
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus | 
| 2 valgomieji šaukštai | sojos padažas | 
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas | 
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Mėsinis riestainis su kiaušiniu
             - 
                
                                        
                                    
                Jautienos didkepsnis su pistacijomis
             - 
                
                                        
                                    
                Blynai su kepenų įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Tiuringijos kepsnys puodelyje
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
             - 
                
                                        
                                    
                Maltinukai su sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Keptas paršelis
             - 
                
                                        
                                    
                Garfildo lazanija
             - 
                
                                        
                                    
                Jautienos kukuliai
             - 
                
                                        
                                    
                Veršienos muštiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Įdaryti makaronai
             - 
                
                                        
                                    
                Kaspinėliai su špinatais
             - 
                
                                        
                                    
                Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Marinuoti kiaulienos šonkauliai
             - 
                
                                        
                                    
                Veršienos kotletukai
             - 
                
                                        
                                    
                Įdaryta veršiena
             - 
                
                                        
                                    
                Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
             - 
                
                                        
                                    
                Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos pynutės
             
Jautiena kiniškai
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Makaronai, 
250 gramų  - 
                                                            
                                                            Jautiena, be kaulo, 
400 gramų  - 
                                                            
                                                            Žirniai, 
2 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Paprika, žalia, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Grybai, džiovinti, 
3 vienetai  - 
                                                            
                                                            Aliejus, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Sojos padažas, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Krakmolas, 
1 arbatinis šaukštelis  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
Jautieną nuplauname ir supjaustome mažais gabaliukais. Grybus išmirkome ir supjaustome mažais gabaliukais. Svogūną supjaustome smulkiai, papriką juostelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname svogūnus, sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Įpilame 3/4 stiklinės karšto vandens, suberiame žirnelius, grybus ir papriką. Troškiname ant lėtos ugnies, kol mėsa suminkštės, pagardiname sojos padažu ir pipirais. Miltus sumaišome su 1/2 stiklinės šalto vandens, supilame į patiekalą, sumaišome, užviriname. Makaronus išverdame ir patiekiame su mėsa.
Komentarai (9)
- 
        niam
        2014-07-15 12:22
    
        Parašyta krakmolas, dėjo miltus. Nėra didelio skirtumo. Krakmola galima naudoti bulvių. Šiaip kad skaniau būtų galima dėti soją, vyno actą ir cukrų lygiom dalim. niam niam.
 - 
        Sandra
        2009-05-21 18:03
    
        o koky krekmola deti,nes siaip visuose receptuose is kinietisku patiekalu rasoma kad deti kukuruzu krekmola,o cia nenurodyta :-(
 - 
        A
        2009-03-10 14:35
    
        tai ten kur rase kad miltus sumaisyti su vandeniu , tai turejo omeny krakmola. o zirniai tai yra sviezi zirneliai. cia tiesiog reik logiskai pamastyt. kinieciai nelabai naudoja tokius geltonus zirnius kaip mes :-)
 - 
        R
        2009-02-03 11:34
    
        O kada krakmola deti?
 - 
        Rasa
        2008-11-28 22:48
    
        Gal ir skanu. Neteko ragauti, todėl ir klausiu: kokie žirniai? Ingredientuose - žirniai 2 stiklinės, o gaminime - žirneliai. Tai kyla klausimas, gal virti žirniai, ar konservuoti žirneliai? Dėkui
 
