| 250 gramų | makaronai |
| 400 gramų | jautiena (be kaulo) |
| 2 stiklinės | žirniai |
| 1 vienetas | paprika (žalia) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 vienetai | grybai (džiovinti) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Kepta aviena
-
Kotletukai šventiškai
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Skanus šašlykiukas
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Sibiro koldūnai
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Vasaros šašlykas
-
Mėsos apkepas
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Veršienos šniceliai
-
Įdaryta cukinija
-
Kiniškos šventės namuose
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Grill dešrelės
Jautiena kiniškai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
250 gramų -
Jautiena, be kaulo,
400 gramų -
Žirniai,
2 stiklinės -
Paprika, žalia,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
3 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jautieną nuplauname ir supjaustome mažais gabaliukais. Grybus išmirkome ir supjaustome mažais gabaliukais. Svogūną supjaustome smulkiai, papriką juostelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname svogūnus, sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Įpilame 3/4 stiklinės karšto vandens, suberiame žirnelius, grybus ir papriką. Troškiname ant lėtos ugnies, kol mėsa suminkštės, pagardiname sojos padažu ir pipirais. Miltus sumaišome su 1/2 stiklinės šalto vandens, supilame į patiekalą, sumaišome, užviriname. Makaronus išverdame ir patiekiame su mėsa.
Komentarai (9)
-
niam
2014-07-15 12:22
Parašyta krakmolas, dėjo miltus. Nėra didelio skirtumo. Krakmola galima naudoti bulvių. Šiaip kad skaniau būtų galima dėti soją, vyno actą ir cukrų lygiom dalim. niam niam.
-
Sandra
2009-05-21 18:03
o koky krekmola deti,nes siaip visuose receptuose is kinietisku patiekalu rasoma kad deti kukuruzu krekmola,o cia nenurodyta :-(
-
A
2009-03-10 14:35
tai ten kur rase kad miltus sumaisyti su vandeniu , tai turejo omeny krakmola. o zirniai tai yra sviezi zirneliai. cia tiesiog reik logiskai pamastyt. kinieciai nelabai naudoja tokius geltonus zirnius kaip mes :-)
-
R
2009-02-03 11:34
O kada krakmola deti?
-
Rasa
2008-11-28 22:48
Gal ir skanu. Neteko ragauti, todėl ir klausiu: kokie žirniai? Ingredientuose - žirniai 2 stiklinės, o gaminime - žirneliai. Tai kyla klausimas, gal virti žirniai, ar konservuoti žirneliai? Dėkui
