
250 gramų | makaronai |
400 gramų | jautiena (be kaulo) |
2 stiklinės | žirniai |
1 vienetas | paprika (žalia) |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | grybai (džiovinti) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Koldūnai su mėsa
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepsniai su sūriu
-
Šašlykas kitaip
-
Pievagrybių apkepas
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kapota keri mėsa
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Jautienos kukuliai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Daniškas plovas
-
Suktinukai
-
Tradiciniai šašlykai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Kaspinėliai su špinatais
Jautiena kiniškai

- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
250 gramų -
Jautiena, be kaulo,
400 gramų -
Žirniai,
2 stiklinės -
Paprika, žalia,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
3 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jautieną nuplauname ir supjaustome mažais gabaliukais. Grybus išmirkome ir supjaustome mažais gabaliukais. Svogūną supjaustome smulkiai, papriką juostelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname svogūnus, sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Įpilame 3/4 stiklinės karšto vandens, suberiame žirnelius, grybus ir papriką. Troškiname ant lėtos ugnies, kol mėsa suminkštės, pagardiname sojos padažu ir pipirais. Miltus sumaišome su 1/2 stiklinės šalto vandens, supilame į patiekalą, sumaišome, užviriname. Makaronus išverdame ir patiekiame su mėsa.
Komentarai (9)
-
niam
2014-07-15 12:22
Parašyta krakmolas, dėjo miltus. Nėra didelio skirtumo. Krakmola galima naudoti bulvių. Šiaip kad skaniau būtų galima dėti soją, vyno actą ir cukrų lygiom dalim. niam niam.
-
Sandra
2009-05-21 18:03
o koky krekmola deti,nes siaip visuose receptuose is kinietisku patiekalu rasoma kad deti kukuruzu krekmola,o cia nenurodyta :-(
-
A
2009-03-10 14:35
tai ten kur rase kad miltus sumaisyti su vandeniu , tai turejo omeny krakmola. o zirniai tai yra sviezi zirneliai. cia tiesiog reik logiskai pamastyt. kinieciai nelabai naudoja tokius geltonus zirnius kaip mes :-)
-
R
2009-02-03 11:34
O kada krakmola deti?
-
Rasa
2008-11-28 22:48
Gal ir skanu. Neteko ragauti, todėl ir klausiu: kokie žirniai? Ingredientuose - žirniai 2 stiklinės, o gaminime - žirneliai. Tai kyla klausimas, gal virti žirniai, ar konservuoti žirneliai? Dėkui