Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus.
Mėsą supjaustykite kubeliais (aš pjausčiau maždaug degtukų dėžutės dydžio, galima ir mažesniais).
Mėsą sumaišykite su svogūnais.
Pridėkite prieskonių (druskos nedėti!), majonezo, kečupo ir permaišykite. Marinuokite 5-7 valandas.
Prieš kepant įmaišykite druskos. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.

Šašlykai iškylai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (lauko kepiniams) |
šiek tiek | druska |
2 kilogramai | kiauliena (sprandinė) |
200 mililitrų | kečupas |
200 mililitrų | majonezas |
300 gramų | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Ežero šašlykas
-
Naminis šnicelis
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Kiaulienos kotletai
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Čipolino galvelės
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Mėsos apkepėlė
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Mėsos kukuliukai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Šašlykai iškylai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, lauko kepiniams,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Kiauliena, sprandinė,
2 kilogramai -
Kečupas,
200 mililitrų -
Majonezas,
200 mililitrų -
Svogūnai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus.
Mėsą supjaustykite kubeliais (aš pjausčiau maždaug degtukų dėžutės dydžio, galima ir mažesniais).
Mėsą sumaišykite su svogūnais.
Pridėkite prieskonių (druskos nedėti!), majonezo, kečupo ir permaišykite. Marinuokite 5-7 valandas.
Prieš kepant įmaišykite druskos. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...