Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus.
Mėsą supjaustykite kubeliais (aš pjausčiau maždaug degtukų dėžutės dydžio, galima ir mažesniais).
Mėsą sumaišykite su svogūnais.
Pridėkite prieskonių (druskos nedėti!), majonezo, kečupo ir permaišykite. Marinuokite 5-7 valandas.
Prieš kepant įmaišykite druskos. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.

Šašlykai iškylai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (lauko kepiniams) |
šiek tiek | druska |
2 kilogramai | kiauliena (sprandinė) |
200 mililitrų | kečupas |
200 mililitrų | majonezas |
300 gramų | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ūkininko suktinukas
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Smaližių liežuvis
-
Pyragas su kukuliais
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Neringos kepsnys
-
Holishki (balandėliai)
-
Koldūnai su mėsa
-
Paprastasis guliašas
-
Paprika įdaryta faršu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Įdaryti burokėliai
-
Jautiena gurmanams
-
Kiaulienos karka
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Troškinta veršiena
Šašlykai iškylai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, lauko kepiniams,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Kiauliena, sprandinė,
2 kilogramai -
Kečupas,
200 mililitrų -
Majonezas,
200 mililitrų -
Svogūnai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus.
Mėsą supjaustykite kubeliais (aš pjausčiau maždaug degtukų dėžutės dydžio, galima ir mažesniais).
Mėsą sumaišykite su svogūnais.
Pridėkite prieskonių (druskos nedėti!), majonezo, kečupo ir permaišykite. Marinuokite 5-7 valandas.
Prieš kepant įmaišykite druskos. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...