Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus.
Mėsą supjaustykite kubeliais (aš pjausčiau maždaug degtukų dėžutės dydžio, galima ir mažesniais).
Mėsą sumaišykite su svogūnais.
Pridėkite prieskonių (druskos nedėti!), majonezo, kečupo ir permaišykite. Marinuokite 5-7 valandas.
Prieš kepant įmaišykite druskos. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.

Šašlykai iškylai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (lauko kepiniams) |
šiek tiek | druska |
2 kilogramai | kiauliena (sprandinė) |
200 mililitrų | kečupas |
200 mililitrų | majonezas |
300 gramų | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai hamburgeriai
-
Kiaulienos troškinys
-
Kotletukai
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Naminis šnicelis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Virdžinijos kumpis
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Tikro dzūko pietūs
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Pievagrybių apkepas
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Italijos kukuliai
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
Šašlykai iškylai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, lauko kepiniams,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Kiauliena, sprandinė,
2 kilogramai -
Kečupas,
200 mililitrų -
Majonezas,
200 mililitrų -
Svogūnai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus.
Mėsą supjaustykite kubeliais (aš pjausčiau maždaug degtukų dėžutės dydžio, galima ir mažesniais).
Mėsą sumaišykite su svogūnais.
Pridėkite prieskonių (druskos nedėti!), majonezo, kečupo ir permaišykite. Marinuokite 5-7 valandas.
Prieš kepant įmaišykite druskos. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...