
Virtiniai su mėsa
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai: | ||
2.5 stiklinės | kvietiniai miltai | |
0.75 stiklinės | vanduo | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 valgomasis šaukštas | augalinio aliejaus | |
Įdarui: | ||
300 gramų | kiaulienos faršas | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Visus tešlai skirtus komponentus sumaišykite ir iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba iš tešlos išspauskite apskritimus.
2.
Į dubenį sudėkite mėsą, smulkintus svogūnus, berkite druskos, pipirų ir išmaišykite masę.
3.
Į kiekvieną tešlos apskritimo vidurį dėkite šiek tiek mėsos masės, perlenkite ir užlipinkite kraštus. Virkite virtinius pasūdytame verdančiame vandenyje apie 20 minučių. Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnų laiškais ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Basturma
-
Medžiotojų šašlykai
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Jautienos šašlykas
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Daniškas plovas
-
Spageti su kukuliais
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Keptas kumpis
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Paprasti balandėliai
-
Mėsa folijoje
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Virtiniai su mėsa
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Vanduo,
3/4 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Augalinis aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaulienos faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus tešlai skirtus komponentus sumaišykite ir iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba iš tešlos išspauskite apskritimus.
Į dubenį sudėkite mėsą, smulkintus svogūnus, berkite druskos, pipirų ir išmaišykite masę.
Į kiekvieną tešlos apskritimo vidurį dėkite šiek tiek mėsos masės, perlenkite ir užlipinkite kraštus. Virkite virtinius pasūdytame verdančiame vandenyje apie 20 minučių. Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnų laiškais ar grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...