Virtiniai su mėsa
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| Tešlai: | ||
| 2.5 stiklinės | kvietiniai miltai | |
| 0.75 stiklinės | vanduo | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 1 valgomasis šaukštas | augalinio aliejaus | |
| Įdarui: | ||
| 300 gramų | kiaulienos faršas | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Visus tešlai skirtus komponentus sumaišykite ir iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba iš tešlos išspauskite apskritimus.
2.
Į dubenį sudėkite mėsą, smulkintus svogūnus, berkite druskos, pipirų ir išmaišykite masę.
3.
Į kiekvieną tešlos apskritimo vidurį dėkite šiek tiek mėsos masės, perlenkite ir užlipinkite kraštus. Virkite virtinius pasūdytame verdančiame vandenyje apie 20 minučių. Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnų laiškais ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kukuliai su padažu
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Iškylos dešrelės
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Mėsa folijoje
-
Kaukazo šašlykai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Kepta menkė
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Jautienos kotletai
-
Naminiai kotletukai
-
Mūsų šašlikas
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Mėsos kukuliukai
Virtiniai su mėsa
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Vanduo,
3/4 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Augalinis aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaulienos faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus tešlai skirtus komponentus sumaišykite ir iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba iš tešlos išspauskite apskritimus.
Į dubenį sudėkite mėsą, smulkintus svogūnus, berkite druskos, pipirų ir išmaišykite masę.
Į kiekvieną tešlos apskritimo vidurį dėkite šiek tiek mėsos masės, perlenkite ir užlipinkite kraštus. Virkite virtinius pasūdytame verdančiame vandenyje apie 20 minučių. Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnų laiškais ar grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
