Virtiniai su mėsa
AUTORIUS:
Laura
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
2.5 stiklinės kvietiniai miltai
0.75 stiklinės vanduo
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas augalinio aliejaus
Įdarui:
300 gramų kiaulienos faršas
1 vienetas svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Visus tešlai skirtus komponentus sumaišykite ir iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba iš tešlos išspauskite apskritimus.
2.
Į dubenį sudėkite mėsą, smulkintus svogūnus, berkite druskos, pipirų ir išmaišykite masę.
3.
Į kiekvieną tešlos apskritimo vidurį dėkite šiek tiek mėsos masės, perlenkite ir užlipinkite kraštus. Virkite virtinius pasūdytame verdančiame vandenyje apie 20 minučių. Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnų laiškais ar grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtiniai su mėsa

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Tešlai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Visus tešlai skirtus komponentus sumaišykite ir iškočiokite tešlą. Stiklinės pagalba iš tešlos išspauskite apskritimus.

  2. Į dubenį sudėkite mėsą, smulkintus svogūnus, berkite druskos, pipirų ir išmaišykite masę.

  3. Į kiekvieną tešlos apskritimo vidurį dėkite šiek tiek mėsos masės, perlenkite ir užlipinkite kraštus. Virkite virtinius pasūdytame verdančiame vandenyje apie 20 minučių. Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnų laiškais ar grietine.

Receptą atsiuntė Laura
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų