Čanachai su čiobreliais
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Kai namuose šalta, tokie čanachai labai sušildo ir pasotina. Galima net rankas į čanachines susišildyti. Kai namuose šalta, tokie čanachai labai sušildo ir pasotina. Galima net rankas į čanachines susišildyti. Milda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
0.5 kilogramo kiauliena
4 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnai
1 vienetas morkos
3 arbatiniai šaukšteliai grietinė
3 arbatiniai šaukšteliai pomidorų padažas
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
šiek tiek čiobreliai
Kepimui:
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsa supjaustoma nedideliais gabaliukais. Juos šiek tiek apkepti. Morkas ir bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną supjaustyti žiedeliais.
2.
Viską sudėti į čanachines. Geriausias eiliškumas toks: ant dugno mėsa, ant jos – svogūnai, tada - morkos ir ant jų bulvės. Įdėti druskos, pipirų. Įpilti vandens, kad vos vos apsemtų bulves. Jeigu produktų prisidės pilpa pilna čanachinė, vandens pikti mažiau, nes pradės pro kraštus veržtis, geriau kepimo eigoje įpikti šaukštą kitą. Uždėti po vieną dvi čiobrelio šakeles.
3.
Kepti iki 180 - 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Baigiant - uždėti (po šaukštelį) grietinę ir pomidorų padažą ir, išjungus orkaitę, palikti dar šiek tiek pakepti. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Čanachai su čiobreliais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai: Kepimui:
Autoriaus žodis: Kai namuose šalta, tokie čanachai labai sušildo ir pasotina. Galima net rankas į čanachines susišildyti. Milda
Gaminimo eiga:
  1. Mėsa supjaustoma nedideliais gabaliukais. Juos šiek tiek apkepti. Morkas ir bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną supjaustyti žiedeliais.

  2. Viską sudėti į čanachines. Geriausias eiliškumas toks: ant dugno mėsa, ant jos – svogūnai, tada - morkos ir ant jų bulvės. Įdėti druskos, pipirų. Įpilti vandens, kad vos vos apsemtų bulves. Jeigu produktų prisidės pilpa pilna čanachinė, vandens pikti mažiau, nes pradės pro kraštus veržtis, geriau kepimo eigoje įpikti šaukštą kitą. Uždėti po vieną dvi čiobrelio šakeles.

  3. Kepti iki 180 - 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Baigiant - uždėti (po šaukštelį) grietinę ir pomidorų padažą ir, išjungus orkaitę, palikti dar šiek tiek pakepti. Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų