
Jautienos kotletai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena |
2 vienetai | batonas (riekės) |
0.7 stiklinės | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu batonu. Jeigu ji liesa, pridedama susmulkintų lašiniukų. Į masę įmušamas kiaušinis (baltymas išplakamas atskirai), suberiami malti prieskoniai, pasūdoma, išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės daromi apvalūs kotletai, apvoliojami džiūvėsėliais, apkepami iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose. Apkepę sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi sviestu. Aplink galima apdėlioti virtų bulvių ar makaronų arba kruopų koše. Tinka ir rauginti agurkai, pomidorai, krienai ar krienų padažas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kotletai "Du viename"
-
Kiaulienos kotletai
-
Nugarinė ant grotelių
-
Vyniotinis Kubilas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Avienos šonkauliukai
-
Itališka veršienos filė
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kiaulienos kotletai
-
Šašlykai iškylai
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Ūkininko suktinukas
-
Virtos kiaulės kojos
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Veršienos kepsnys
Jautienos kotletai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
800 gramų -
Batonas, riekės,
2 vienetai -
Pienas,
7/10 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto - Džiūvėsėliai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapeliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu batonu. Jeigu ji liesa, pridedama susmulkintų lašiniukų. Į masę įmušamas kiaušinis (baltymas išplakamas atskirai), suberiami malti prieskoniai, pasūdoma, išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės daromi apvalūs kotletai, apvoliojami džiūvėsėliais, apkepami iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose. Apkepę sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi sviestu. Aplink galima apdėlioti virtų bulvių ar makaronų arba kruopų koše. Tinka ir rauginti agurkai, pomidorai, krienai ar krienų padažas.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Greta
2016-03-12 17:45
Neparasyta,kad ideti svoguno. Reikia apvirti iskepus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...