Varškės pyragas su obuoliais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | obuoliai |
600 gramų | varškė (liesa) |
4 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus (rudas) |
200 gramų | manų kruopos |
200 mililitrų | grietinė (13 proc.riebumo ) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
4 valgomieji šaukštai | džemas (abrikosų) |
1 arbatinis šaukštelis | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius įmušti į dubenį ir plakti su ruduoju cukrum,vaniliniu cukrum, kol pasidarys balta masė.
2.
Į atskirą indą suberti stiklinę manų, užpilti grietinėle ir palikti brinkti apie 20 min.
3.
Varškę išmaišyti su kiaušinių plakiniu, manų kruopomis, kepimo milteliais.
Masę sukrėsti į sviestu pateptą formą ir kepti 175 ° temp. orkaitėj apie 20 min.
.
Masę sukrėsti į sviestu pateptą formą ir kepti 175 ° temp. orkaitėj apie 20 min.
.
4.
Obuolius nulupti,perpjauti,išpjauti sėklalizdžius. Iškiliojoje dalyje puseles įpjauti ir sudėti ant apkepto pyrago.Kepti dar apie 20 min.
Abrikosų džemą pakaitinti ant silpnos ugnies ir užpilti ant kepinio,viršų pabarstyti cukraus pudra.
Abrikosų džemą pakaitinti ant silpnos ugnies ir užpilti ant kepinio,viršų pabarstyti cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Greitas pyragėlis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Aguonų-migdolų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Vaisinis varškinukas
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Obuolių tarta
- Obuolių pyragas su chalva
Varškės pyragas su obuoliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Varškė, liesa,
600 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus, rudas,
100 gramų -
Manų kruopos,
200 gramų -
Grietinė, 13 proc.riebumo ,
200 mililitrų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Džemas, abrikosų,
4 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius įmušti į dubenį ir plakti su ruduoju cukrum,vaniliniu cukrum, kol pasidarys balta masė.
Į atskirą indą suberti stiklinę manų, užpilti grietinėle ir palikti brinkti apie 20 min.
Varškę išmaišyti su kiaušinių plakiniu, manų kruopomis, kepimo milteliais.
Masę sukrėsti į sviestu pateptą formą ir kepti 175 ° temp. orkaitėj apie 20 min.
.Obuolius nulupti,perpjauti,išpjauti sėklalizdžius. Iškiliojoje dalyje puseles įpjauti ir sudėti ant apkepto pyrago.Kepti dar apie 20 min.
Abrikosų džemą pakaitinti ant silpnos ugnies ir užpilti ant kepinio,viršų pabarstyti cukraus pudra.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai