100 gramų | grietinė |
3 gramai | kepimo milteliai |
380 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | pieniško šokolado (arba baltasis) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (20-22 proc.) |
180 gramų | kokosas (drožlės) |
60 gramų | cukraus pudra |
5 gramai | krakmolas (bulvių) |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
150 gramų | cukrus |
Kepkite sausainius 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 minučių.
Kol kepa sausainiai pasigaminkite šokolado glaistą.
Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje ir įmaišykite grietinėlę, kokoso drožlės, cukraus pudrą ir krakmolą.
Kiekvieną iškepusį ir pravėsusį sausainį ištepkite šokolado glaistu.
Sausainius sudėkite vieną ant kito mažėjomo tvarka: nuo didžiausio iki mažiausio.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trapūs ryžių miltų sausainiai
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Macarons
- Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
- Greitas sausaininis pyragas
- Rūtos eglutės
- Dideli Guliverio pirštai
- Mini raguoliai
- Vamzdeliai su avietėmis
- Žaliosios eglutės
- Alaus sausainiai
- Sausainiai su bananais
- Citrininiai sausainiai
- Sausainiai su migdolais
- Kūčiukai (šlyžikai)
- Amerikietiški sausainiai
- Austriški kalėdiniai sausainukai
- Burnoje tirpstantys morengai
- Sausainiai su riešutais
Kalėdinė eglutė
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
3 gramai -
Kvietiniai miltai,
380 gramų -
Pieniškas šokoladas, arba baltasis,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%, 20-22 proc.,
100 mililitrų -
Kokosas, drožlės,
180 gramų -
Cukraus pudra,
60 gramų -
Krakmolas, bulvių,
5 gramai -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Cukrus,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą, kiaušinio trynius, cukrų, grietinę, kepimo miltelius ir miltus išmaišykite. Tešlą išminkykite ir iškočiokite. Išpjaustykite įvairaus dydžio žvaigždes.
Kepkite sausainius 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 minučių.
Kol kepa sausainiai pasigaminkite šokolado glaistą.
Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje ir įmaišykite grietinėlę, kokoso drožlės, cukraus pudrą ir krakmolą.
Kiekvieną iškepusį ir pravėsusį sausainį ištepkite šokolado glaistu.
Sausainius sudėkite vieną ant kito mažėjomo tvarka: nuo didžiausio iki mažiausio.
Komentarai