Aviena su špinatais
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 750 gramų | avienos |
| 1 kilogramas | špinatai |
| 2 valgomieji šaukštai | jogurtas |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 0.75 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kalendra |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (maltas) |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | aitriosios paprikos |
| 1 valgomasis šaukštas | kmynai |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (grūdeliai) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas apkepinamas gerai įkaitintame svieste, įberiama geltonojo imbiero ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sudedama mėsa, įpilama truputį vandens ir uždengus viskas 1,5 valandos patroškinama. Tuomet suberiami smulkiai supjaustyti švieži špinatai, imbieras, kmynai, garstyčios, supilamas jogurtas, įberiama čili pipirų ir druskos. Viskas gerai sumaišoma ir uždengus dar 15 min. patroškinama, puodą kartkartėmis sukratant. Jei reikia, įpilama vandens. Patiekalas turi būti kaip košė, beveik be skysčio. Paduodamas su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenėlių troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos guliašas
-
Plovas orkaitėje
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Troškinta laukinė antis
-
Mėsos troškinys aluje
-
Jautienos čili su makaronais
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
Aviena su špinatais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
750 gramų -
Špinatai,
1 kilogramas -
Jogurtas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Imbieras, maltas,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Kalendra,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Imbieras, maltas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aitrioji paprika,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, grūdeliai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas apkepinamas gerai įkaitintame svieste, įberiama geltonojo imbiero ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sudedama mėsa, įpilama truputį vandens ir uždengus viskas 1,5 valandos patroškinama. Tuomet suberiami smulkiai supjaustyti švieži špinatai, imbieras, kmynai, garstyčios, supilamas jogurtas, įberiama čili pipirų ir druskos. Viskas gerai sumaišoma ir uždengus dar 15 min. patroškinama, puodą kartkartėmis sukratant. Jei reikia, įpilama vandens. Patiekalas turi būti kaip košė, beveik be skysčio. Paduodamas su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Raimonda
2011-10-17 12:53
Tai kada kalendra dedama? %-)
-
Saulius
2011-05-31 22:49
Noreciau paziureti, kaip atrodo kilogramas spinatu salia to gabaliuko avienos %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
