Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 gramų | vištiena | |
| 300 gramų | moliūgai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 1 žiupsnelis | pipirai | |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus | |
| 1 žiupsnelis | rozmarinas | |
| 1 pakelis | grikiai | |
| Papuošimui: | ||
| 1 | čiobreliai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išsivirti grikius.
2.
Supjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
3.
Taip pat išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
4.
Vištieną su moliūgo gabaliukais sumaišyti ir keptuveje patroškinti. Patiekti su grikiais.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Mėsos troškinys aluje
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinta mėsa
-
Aviena totoriškai
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Kiškis puodelyje
-
Guliašas
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Troškinys
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Grikiai,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Čiobreliai,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsivirti grikius.
Supjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.Taip pat išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Vištieną su moliūgo gabaliukais sumaišyti ir keptuveje patroškinti. Patiekti su grikiais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
