
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | vištiena | |
300 gramų | moliūgai | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | prieskoniai | |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus | |
1 žiupsnelis | rozmarinas | |
1 pakelis | grikiai | |
Papuošimui: | ||
1 | čiobreliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išsivirti grikius.
2.
Supjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
3.
Taip pat išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
4.
Vištieną su moliūgo gabaliukais sumaišyti ir keptuveje patroškinti. Patiekti su grikiais.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Šutinta šerniena
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Kepenėlių troškinys
-
Paelja
-
Aviena totoriškai
-
Troškinys
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Vyne troškintas triušis
-
Daniškas plovas
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Troškinys žarijose
-
Troškinys
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Grikiai,
1 pakelis
-
Čiobreliai,
1
Gaminimo eiga:
Išsivirti grikius.
Supjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.Taip pat išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Vištieną su moliūgo gabaliukais sumaišyti ir keptuveje patroškinti. Patiekti su grikiais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...