300 gramų | vištiena | |
300 gramų | moliūgai | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | prieskoniai | |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus | |
1 žiupsnelis | rozmarinas | |
1 pakelis | grikiai | |
Papuošimui: | ||
1 | čiobreliai |
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviena su špinatais
- Čachochbilis
- Vyne troškintas triušis
- Troškinta mėsa
- Paprikos įdarytos kalakutiena
- Kiauliena, troškinta su svogūnais
- Aštri troškinta aviena
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Kinietiška kiauliena
- Avienos pilavas
- Makaronai su faršu
- Kepta marinuota veršiena
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Troškinta veršiena
- Bulgariškas avienos ragu
- Kotletų troškinys
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Triušienos troškinys su ryžiais
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Grikiai,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Čiobreliai,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išsivirti grikius.
Supjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.Taip pat išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Vištieną su moliūgo gabaliukais sumaišyti ir keptuveje patroškinti. Patiekti su grikiais.
Skanaus.