
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | vištiena | |
300 gramų | moliūgai | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | prieskoniai | |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus | |
1 žiupsnelis | rozmarinas | |
1 pakelis | grikiai | |
Papuošimui: | ||
1 | čiobreliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išsivirti grikius.
2.
Supjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
3.
Taip pat išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
4.
Vištieną su moliūgo gabaliukais sumaišyti ir keptuveje patroškinti. Patiekti su grikiais.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta triušiena
-
Kepti ryžiai
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Rūgštus kabesas
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Virta veršiena su daržovėmis
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Grikiai,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Čiobreliai,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsivirti grikius.
Supjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.Taip pat išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Vištieną su moliūgo gabaliukais sumaišyti ir keptuveje patroškinti. Patiekti su grikiais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...