Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus

Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Šašlykai
-
Ėrienos šašlykas
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Jautienos čenakai
-
Kiaulienos kotletai
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Aštrus guliašas
-
Itališka veršienos filė
-
Kepta triušiena
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Jautienos kepsnys
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...