Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus

Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkieji kotletai
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Šveicariška veršiena
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Sibiro koldūnai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kaukazo šašlykai
-
Jautienos vyniotiniai
-
Triušienos vyniotinis
-
Kepsniai su ananasais
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Kiaulienos kotletai
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Ekspress šašlykai
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...