Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus

Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Įdaryti pomidorai
-
Šonkauliukai
-
Kepta aviena
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Įdarytos parikos
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Kebabas ant iešmo
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Rostbifas
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...