Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus

Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Jautienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Įdaryta cukinija
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Netikras zuikis
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...