Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 kilogramai | kiauliena |
| 6 valgomieji šaukštai | acto |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Virta šerniena
-
Stirnos nugarinė
-
Šveicariška veršiena
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Liežuvis su grybais
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Triušienos vyniotinis
-
Kotletukai su morkomis
-
Kepta kiauliena
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos karis
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Garfildo lazanija
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
