Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus

Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastieji šašlykai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Spanguolinis šašlykas
-
Keptas kumpis
-
"Ponios cepelinai"
-
Šašlykai alaus marinate
-
Ežero šašlykas
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Aštrus šašlykas
-
Kepenys japoniškai
-
Kotletai
-
Kebabas ant iešmo
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Neįprasti šašlykai
-
Jautienos kepsnys
-
Šernienos kepsnys
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...