Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje keptas paršelis
- Kukuliai su padažu
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Balandėliai pagal Vidą
- Paprastieji šašlykai
- Šveicariška veršiena
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Kebabas ant iešmo
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Keptas kiaulienos kumpis
- Mėsa su apelsinais
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Netikras zuikis
- Keptas kumpis
- Šašlykai
- Kiaulienos vyniotinis su granatais
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...