Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus

Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepas
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Virtos veršelio kojos
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Pietų kotletukai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Veršienos kepsnys
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Neįprasti šašlykai
-
Spageti su kukuliais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Virdžinijos kumpis
-
Įdaryta paprika
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...